Příspěvky uživatele - 196.33

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Houby v mulčovací kůře - odstranit ano či ne, 25.7.2016
Nechtěl bych zabřednout do diskuse na téma babky vs nedohub, ale důvodem pro růst těch babek asi nebude ta mulčovací kůra. U mulčovací kůry je typická třeba třepenitka, nebo při troše štěstí smrže, ale babky jsem na vlastní oči růst z kůry neviděl.... celý příspěvek >
Škůdce na chilli, 25.7.2016
Mospilanem svilušku nezabijete, potřebujete nějaký akaricid. Vzhledem k tomu, že to budete konzumovat, tak Nisorun nebo Vertimec. Petr L.
Prosim o identifikaci mirabelky, 23.7.2016
Máte pravdu, na štěpování jsem nepomyslel. Petr L.
Co je to za houbu, 23.7.2016
Dobrý den, pravděpodobně jde o lesklokorku, možná ploskou nebo tmavou, ale bez záruky. Petr L.
Zeolit / Zelbride - jaký rozdíl, 22.7.2016
Dobrý den, zeolit je hlavně něco jiného než-li klasický křemičitý písek. Zeolit má dutinkovou strukturu a řadí se mezi iontoměniče. Logicky má tedy i větší kapacitu. Klidně může působit i jako obecný absorbent, ale u filtrace mikrobiálního obsahu... celý příspěvek >
Prosim o identifikaci mirabelky, 22.7.2016
Nebýt té nekyselé šlupky, tak bych vzhledem k době zrání, velikosti plodu apod. řekl, že jde o Mirabelku rannou. Petr L.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika