Příspěvky uživatele - 147.46

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Hnojeni a vapneni, 27.9.2013
Dekuji za vsechny reakce. nejedna se jen o brambory. Pestuji napr papriky a brokolice, ktere vapnik potrebuji pro zdravy rust. Ty informace o nutnosti vapnit jsem cetla na internetu, uz to bude nejaka doba. Hlavne tam psali, ze pokud rostou na... celý příspěvek >
Plíseň na begoniích, 24.9.2013
Prosím o radu...   několik let pěstuji hlíznaté begonie, myslím že úspěšně, mám jich přes třicet.Když rozkvetou je to nádhra, každý kdo je vidí tak obdivuje jak jsou krásné. Tento rok se nalistech začátkem září začala objevovat bílá... celý příspěvek >
Hnojeni a vapneni, 16.9.2013
Dobry den, potrebovala bych poradit, jestli je nejaka posloupnost pri hnojeni a vapneni. Trapi me, ze hnuj je kysely a vapno zasadite... Nereaguje to nahodou... Nekde jsem cetla, ze jeden rok se ma vapnit a druhy hnojit. To mi ale moc nevyhovuje,... celý příspěvek >
Sklizeni hokaid: prubezne od leta nebo az pred mrazy?, 21.8.2013
Moje dyne to udelaly take a mam uplne jinou odrudu. Jsou oranzove, ale na koncich na tech vycnelcich jsou zelene. Pridam zitra foto
Zakracovani dynovych slahounu, 21.8.2013
Dobry den, jak poznam, kdy je dyne hotova? Pokusim se zitra vlozit nejaka fota. mam Orange, Blue Banana, Melonette. Nechci, aby byly prezrale a taky myslim, ze pokud utrhnu ve spravnou dobu, pak jich dozraje vice.... Taky me zajima, jestli v tuhle... celý příspěvek >
Dýně - nemoc?, 21.8.2013
Dobry den, co je to za druh dyne?
Spodní listy česneku žloutnou, 19.6.2013
Me to take udelalo, ale jen na cesneku, ktery je na slunci. Moc bych se tim nezabyvala. ledek mozna pomuze, ale nemusi, me minuly rok take nepomohl, ale cesnek byl pekny. Nezabyvala bych se tim
Jak sázet česnek, 19.6.2013
Myslim, ze ne. Az pozdeji, nepalicak nikdy nevyhodi kvety
Sklenikova okurka hadovka - semena, 6.6.2013
dobry den, letos jsem vysadila nejake hadovky Formule 1, ale nanestesti mi zadna z 5-ti nevyklicila. K zlosti... Zajimalo by me, jestli jsou nejake odrudy, ktere nejsou hybridni a tim padem bych si mohla ziskat seminka z okurky sama. Z obchodu to... celý příspěvek >
Pěstování rajčat 2013, 5.6.2013
Dobry den, chci se zeptat, jak vypadaji Vase rajcata venku. Trochu se o ne bojim. Je tak mokro a zima...
Jak sázet česnek, 31.5.2013
Cesnek vypada krasne, muj letos vypada podobne. Otazka je, jestli neporoste jen do nate. Po kvetech ale nemam jeste ani pamatky
Prihnojovanie tekvice, 26.5.2013
Koprivy se nalozi do vody a nechaji tak tzden, pak se poleva nebo strika po listech. je to dobre proti skudcum a i proti plisni.
Prihnojovanie tekvice, 21.5.2013
Hnojime hnojem nebo nalevem y kopriv
Pravidla pro sprašování tykvovitých, 21.5.2013
A muzu opylit ze samcich kvetu te same rostliny? Nebo to musi byt rostlina jina?Dikz
Pravidla pro sprašování tykvovitých, 15.5.2013
Dobrz den, take by se mi tyto info hodila. Na internetu nejde nic najit a resim stejnz problem. Jiz jsem zde vynesla podobny dotaz, ale nikdo zatim neodpovedel. Tak se nas snad nekomu zzeli. Peknz den Eva
Další diskuze:  4647484950>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika