|
Příspěvky uživatele - 240.228
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Černí broučci v kočičí srsti - blechy, 23.3.2016 Než vystříkat jedem celý byt a přiotrávit celou rodinu včetně těch zvířat... je myslím spot on menší zlo. Např.Advantix vím, že účinkuje na všechna stadia a blechy po krátkém čase vyhubí. Mám dva velké psy, dvě kočky, všichni žijí venku i doma,... celý příspěvek > |  | Černí broučci v kočičí srsti - blechy, 22.3.2016 No to jsme to dopracovali..už ani veterinář nepozná obyčejnou blechu?!? Jestli si myslí, že je kráva fialová, tak ho změňtePejskovi dejte také nějaký spot on proti blechám, třeba klidně i Frontline, jako mají kočky a blechy postupně vychcípají,... celý příspěvek > |  |
|  | Kde seženu medvědí česnek?, 20.3.2016 Myslím, že jsme ho viděli na jednom výletě za bledulema, v Rajeckém údolí... se to tuším jmenuje. |  | Identifikace rostliny, 25.2.2016 Hmm, jak se jmenuje je skoro jedno, protože už je to nejspíš nebožka Tohle už ani neidentifikuju, ale myslím, že ani neznám... tedy nic mi nepřipomíná. Nejspíš nějaký sukulent. Totálně přelitý a v šeru pěstovaný. Pokud,,to" chcete ještě zachránit,... celý příspěvek > |  | Cydonia oblonga - kdoule, 25.2.2016 To existuje? Tak nám ji sem napište(bez toho vám těžko kdo poradí, kde koupit) jsem celkem zvědavá, poněvadž kdouli mám, klasickou, tedy bez rozvaření nejedlou |  | Jak pěstovat tyto rostliny a co jsou zač?, 16.2.2016  Takže: nejsem kovaný skalničkář, jen milovnice kytek, takže i když skalku mám, typické skalničky neznám. Světlé a tmavé větší listy, jsou heuchery, česky dlužichy - nějaké zakrslejší druhy. Ty si nejsem jistá, jestli až takový úpal dlouhodobě... celý příspěvek > |  | Tlustice choroba listů - asi plíseň?, 14.2.2016 Bože, měla bych jít spát, nejde smazat předešlý příspěvek... tak ho prosím ignorujte...až teď jsem si přečetla váš vyčerpávající komentář, kde jste všechno dobře popsal. Takovéto,,ojínění" listů - mi připadne, že na tlustici bývá, nic jí nejspíš... celý příspěvek > |  | Tlustice choroba listů - asi plíseň?, 14.2.2016 Spíš než plíseň mne napadlo: není posátá od svilušek? Jinak otázka na zalévání, ta zemina se na fotce zdá taková tmavá. Každopádně bych tam přidala větší podíl písku, prostě zemina na kaktusy a sukulenty, není taková,,rašelinová". A zalévat... jednou... celý příspěvek > |  | Kočky v zahradě, 12.2.2016 Nevím co znamená: plnou zahrádku... kočky to nezahrabávají? Vysypte někde do rohu kolečko písku a kočky si určitě raděj vyberou takový kočičí záchůdek... |  | Odrůda papriky pro zahrádku, 12.2.2016 No, nejsem zrovna odborník na pěstování paprik, jelikož je máme venku - polní pěstování, tak vždycky jsme měli jen takové skrčence. Vloni jsem zasadila SuperAmy a poprvé jsme měli normální hezké pepriky. Možná to bylo i tím superteplým rokem, protože... celý příspěvek > |  |
|  | Poznej ptáka 2, 11.2.2016 Ptáček v kroužku je stehlík. Jestli je to vedle jeho samička, tak to nepoznám... ty jsou tak nějak pro mne všechny na jedno brdo |  | Napadnutý strom, 9.2.2016 Měla jsem podobný problém s okrasným stromem, puknul a z pukliny začaly taktéž prorůstat houby, nevím jestli ty stejné jako máte Vy, bílé byly. Odrhnula jsem kartáčem houby, udělala silné vápenné mléko(jako se bílí stromy) a snažila jsem se ho vlít i... celý příspěvek > |  | Bolestivé uši, 8.2.2016 No, nejspíš tam měl pořádný zánět, ale to se nejlíp pozná tak, že se pes zaveze na veterinu. Co je to za rasu, či jakého tvaru má uši? Na záněty trpí hlavně psi z většíma ušima dolů. |  | Lupinus - vlčí bob - jedovatost, 8.2.2016 Měla jsem tam normálně klasické vodové puchýře, jako úpři opaření horkou vodou. Ale začalo to nevinně, jen to svědilo a svědilo a já si to škrábala a všimla jsem si, že to mám červené, třeba jako úpopálené od kopřivy. Ty puchýře se začaly objevovat... celý příspěvek > |  | Lupinus - vlčí bob - jedovatost, 8.2.2016  Nevím, kolik různých druhů kytek máte zadavatelko v zahradě. Já možná 100 a tipuju, že dobrá polovina bude jedovatá. Vůbec nad tím nepřemýšlím, neřeším, co dát či nedat třeba do kompostu - kompostuju všechno. Mnohem horší něž kytky jedovaté, jsou... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|