|
Příspěvky uživatele - 240.228
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Prosím o identifikaci, 12.4.2016 Připomíná mi to listy sasanky (anemone hupehensis) |  | Eukalypt (duhový) - zkušenosti, 8.4.2016 I tady brzy budem, jen si to někteří zatím neuvědomují... |  |
|  | Platan - dobrý pro posezení?, 8.4.2016 Miluju stromy, velké, staré stromy. Platany u nás v okolí nikde nerostou. Poprvé jsem vzrostlý platan viděla v brněnské nemocnici, tuším u sv.Anny a byla jsem jeho nádherou úplně ohromená. Sama mám teď splněný sen - velkou zahradu s mnoha stromy, v... celý příspěvek > |  | Kde seženu medvědí česnek?, 8.4.2016 Ano, tam česnek také roste, občas tam výletujeme. Ale my máme lesy plné a jsme začátek Bílých Karpat. A netěžilo se tu opravdu nikdy nic, dokonce ani ten kámen...(ten se těžit nemusel, roste nám na polích) |  | Kde seženu medvědí česnek?, 6.4.2016 Jako léčivku ho samozřejmě užívali všichni, ne jen kopáči čehokoliv U nás, na jihovýchodní Moravě roste hodně a nikdo tu nikdy nic netěžil. Roste tam, kde má na to odpovídající podmínky, u nás vlhké lužní lesy... |  | Nejranější odrůdy meruněk, 5.4.2016 Přesto, že jsem proti monilii stříkala(asi ne dost) mi vloni Radka odešla na monilii komplet. Jsem naštvaná, byl to už poměrně velký stromek. Probrala jsem tady celé vlákno a nedá mi to... zkusím ji zasadit znova... na jiné místo. |  | Kde seženu medvědí česnek?, 3.4.2016 Omluva: Rakovecké údolí... |  | Co je to za plodinu?, 3.4.2016 Mirabelka? |  | Hodí se buxus se šeříkem a jasmínem?, 3.4.2016 Buxus roste velmi pomalu, kdežto,,jasmín" a šeřík poměrně rychle. Nevím, jak moc to máte na sluníčku, ale buxus také moc nesnáší úpal. Já bych volila asi spíše tis, i když nároky má podobné, ale je méně náchylný na nemoci a roste o něco rychleji.... celý příspěvek > |  | Žížaly, 2.4.2016 Pane Petře... a opravdu u toho vidíte žížalu? Nejsem odborník přes hmyz, jen píšu, co se traduje, takže vám klidně můžu věřit, jen si myslím, že vidět tu žížalu v akci asi nemůžete, nebo ano? A v půdě je x jných živočichů, kteří to můžou... celý příspěvek > |  |
|  | Žížaly, 1.4.2016 Žížaly zpracovávají jen uhnilé sazenice, živé určitě ne. |  | Kroton - rozmnožování, 29.3.2016 Proč by nevyrostlo? Plno rostlin se množí jak řízky, tak lístky, tak semeny... Gratuluju Já jsem típnula jednu malou odnož tchýni, krásně se mi chytnul, už měl asi pět listů. Jednou jsem ho nechala víc přeschnout a je po něm |  | Co je to za bylinku?, 29.3.2016 To jsem chtěla právě panu botanikovi napsat: můj koriandr určitě není tak vykrajovaný, jako mají lístky tady toho ruského na fotce. |  | Habrový plot, 28.3.2016 70cm je tak hraniční šířka, zdá se mi to celkem málo. Já mám třímetrový a základnu má tak 150cm. |  | Co je to za bylinku?, 28.3.2016 Může to být petržel i koriandr, ty lístky to má hodně podobné nevím, jestli bych je takhle podle fotky rozeznala. Ale vonět, vonět musí oboje, každé samozřejmě jinak. Teď do zahrady nepůjdu, jestli tam není nějaký koriandr už vylezlý, abych promnula,... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|