|
Příspěvky uživatele - 240.228
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jak rychle roste šeřík?, 21.7.2016 No to by jste koukal s tím ptačím zobem...Já ho stříhala minulý týden a také jsem měla sto chutí vzít ho u země motorovkou z těch 150cm. Jenže to bylo z důvodu, že když jsem vystříhala všechny umírající větve, je jak noty na buben. Už jsem ho... celý příspěvek > |  | Co je to prosím za rostlinu?, 17.7.2016  Ano, množí se celkem snadno, hodně odnožuje. Vidíte, škoda., že jste to nehodila o den dřív, včera jsem byla se psem na výletě v Brně Konvalinka |  |
|  | Co je to prosím za rostlinu?, 17.7.2016 Pokud by jste byla někde z jihovýchodní Moravy, můžu dodat odnož. Konvalinka |  | Trubač (Křivouš obecný) deformace listů, 16.7.2016 To je zvláštní, normálně bych tipla na nějaký postřik. Koukám, že je to zasazeno u domu, či zdi? ve výřezu dlažby. Tipla bych, že mu nedělá dobře možná nějaké vymívání cementu z dlažby, vápna ze zdi, nebo třeba nesypete v zimě dlažbu solí?... celý příspěvek > |  | Neobrostlé tůje, 15.7.2016 Je to jalovec (juniperus) snad,,Hibernica" nebo,,Skyrocket" Jestli obroste, nebo díra zaroste novýma větvema nevím. Měla jsem podobný případ(mně se sněhem vylomila větev) a díra se tak nějak časem ztratila |  | Světlušky 2016, 14.7.2016 Děkuju moc, pane Josefe Napršelo! Není to žádná přehršel vody, ale nestěžuju si, z nejhoršího jsme snad venku. Za poslední tři dny napršelo celkem 30mm, což je u nás skoro nevídané. Dneska jsem se probudila do deštivého rána a tak šťastná jsem už... celý příspěvek > |  | Identifikace lučního kvítku, 14.7.2016 Kakost luční |  | Copak je to za bylinku?, 11.7.2016 Je to také šalvěj, podle všeho šalvěj elegans, melounová. Konvalinka |  | Prosím o určení druhu, 10.7.2016 Aha... a to jste mi připomněla, že i ten jsem tu pár let měla a je také fuč Plochu závidět nemusíte, protože si jistě umíte představit to moře práce kolem. Nikdy, nikdy není hotovo a nikdy není zahrada tip-ťop. Když přijde náhodou návštěva, tak mne... celý příspěvek > |  | Tulipánový strom, 10.7.2016 Nevím, nevím, ale tohle opravdu vypadá na nějaký herbicid... Konvalinka |  |
|  | Prosím o určení druhu, 9.7.2016 Lído, jak Vy píšete, co máte všechno u jezírka a jak se vám to tam až přemnožuje... úplně závidím Já ať tam vysadím cokoliv hezkého(krom všemožných jezerních trav, co tu teda máme taky už přemnožené) všechno mi něco vyžere. Ten Schyzostilis jsem se... celý příspěvek > |  | Světlušky 2016, 9.7.2016 Chtěla jsem napsat už před dvěma dny, kdy jsem už skoro potmě v zahradě ještě šmejdila. Světlušky pořád lítají, včera se psem cestou domů z prochajdy, kousek od baráku, jedna letěla(kdo vlastně lítá, jen samečci?) nad políčkem s obilím, ale všude... celý příspěvek > |  | Prosím o název keře, 7.7.2016 Viděla jsem ho onehdá také poprvé,. když ho řešil pan Větvčka v receptáři. Musím si sehnat RUBUS ODORATUS L. – ostružiník vonný / ostružina voňavá. Konvalinka
|  | Neznámý okrasný stromek, 7.7.2016 Jako novinku jsem myslela to Heptacodium. Kromě kornus florida Cherokee, mám ještě Venus. Ten kvetl za cca 5let jen jednou. I na Cherokee mi pravidelně zmrznou květy, ty kvetly za 10let jen asi třikrát
|  | Neznámý okrasný stromek, 6.7.2016 Tak mne nanapadlo hlavně z důvodu, že ho fakt neznám. U Havlise jsem ho onehdá viděla poprvé a ještě se mi vykouřilo z hlavy, poněvadž je to celkem novinka, v našich končinách... Měla bych o něm pouvažovat, jenže ani dřínům (mám floridy Cherokee) se... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|