Příspěvky uživatele - 4.50

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
dluzicha - heuchera "palace purple", 19.5.2008
Dobrý den, nechat žít... Na podzim jsem je nechala tak, jak byly. Mám je v záhonu s korovým mulčem. Na jaře jsemn obrala staré listy, opatrně, protože mužete utrhnout mladé odnože. Jsou nádherné. Jitka,  Valašsko
levandule - do čeho zasadit, 14.5.2008
Dobrý den, levandule chce propustnou půdu, takže nejlépe by bylo smíchat kompost, zeminu a písek (asi 1:1:1). Viděla jsem v obchodě i substrát pro bylinky, ale nevím, zda bude vhodný. Jitka
Jitrocel kopinatý, 10.5.2008
Dobrý den, také jsem tento recept našla, chci to zkusit právě letos. Pak se podělím o poznatky. Také jeden recept uvádí na 3 měsíce na slunce. Tak nevím.  Zakopeme... Uvidíme...  Jitka
Hořec, 15.4.2008
Dobrý den, pokud chcete, pošlu vám hořec kvetoucí na jaře. Koupila jsem ho na trhu od babičky a to jsou nejspolehlivější zahradníci. Kvete krásně každý rok. Mám ho na skalce, na plném slunci. Jitka
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika