|
Příspěvky uživatele - 112.195
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Mulčovanie drevitou vlnou v jahodách, 16.10.2015 no tak tie stebla su dost dlhe, musim jednotlive rastlliny takmer obkladat, aby to splnilo ucel. Je to zdlhava robota a robi sa tym horsie, cim viac listov je narastenych. Ja mulcujem cim neskor, lebo pod mulcom je poda chladnejsia, cim sa oddaluje... celý příspěvek > |  | Mulčovanie drevitou vlnou v jahodách, 16.10.2015 Máte niekto skúsenosti s mulčovaním drevitou vlnou v jahodách? Ceny by boli prijateľné, predpokladám, že by sa ňou oproti slame ľahšie mulčovalo, nakoľko slama má dlhé steblá, ktoré treba narezať, pomalšie by sa mala rozkladať a mala by umožniť lepší... celý příspěvek > |  |
|  | Pevne hnojivo pro broskvone pro snizeni chlorozy, 13.10.2015 odporucal by som v prvom rade zamysliet sa nad tym, preco tam ta chloroza je. Nekupil si nahodou majitel stromy ockovane na broskynovom semenaci a pritom ma nevhodnu (tazku, ilovitu s vysokym obsahom vapna) podu? Co tak GF677 alebo slivkove... celý příspěvek > |  | Zelené hnojenie, 12.10.2015 Zdravim. Neviem ake presne teplotne podmienky mate, ale u mna to funguje nasledovne (okolie Trnavy, tepla sucha oblast):
Skusal som viku jarnu, horcicu a faceliu. Vyhodou facelie je zrejme len to, ze nie je pribuzna s inymi bezne pestovanymi... celý příspěvek > |  | Opál, 17.9.2015 Mam priamo zo skolky kombinaciu myrobalan - opal - madarska. rastie pekne, len mam dojem, ze slivkovy medzikmen ma iny miazgovy rezim, nez by marhuli sedelo. Lebo hned vedla mam leskoru a orangered na myrobalane a tie prirastaju cely rok, kym... celý příspěvek > |  | Jahody - fytoftorová hniloba, 15.7.2015 zemiaky, rajciny su hostitelia fytoftory, takze sadit po nich nachylne odrody jahod nie je rozumne. Macanie v Aliette je sice myslim jediny povoleny postup, ale podla mna neucinny (vlastna skusenost spred rokov). Mne tento rok Karmen tiez prudko... celý příspěvek > |  | Obyčejný rýč vs. Fiskars, 17.10.2014 Kupil som fiskars ergonomic (strieborny) kopacie vidly aj ryl. Ryl pouzivam len pri vykopavani stromov a nezahradnych zemnych pracach, kde nie je potrebne hladiet na strukturu pody. Na kopanie mam tie vidly, 3 tyzdne dozadu som s nimi pocas soboty... celý příspěvek > |  | Spomienka na jablká 2012, 6.6.2013 Dakujem za Vas situacny popis aj odporucania. Braeburn v roku 2010 podobne zle dopadol aj u mna. Navyse oproti ostatnym odrodam u mna vyrazne trpi horkou skvrnitostou (Wuxal Calcium zvycajne nemam cas pouzit). Podobne aj Fuji, lepsie (plody bez... celý příspěvek > |  | Spomienka na jablká 2012, 5.6.2013 P. Palo mate moju pochvalu. V prvom rade za nulovu chemizaciu fungicidmi. Pri rezistentoch nie som az tak prekvapeny, ale v pripade Braeburnu ma to dost udivuje, nakolko ho mam tiez a chrastavitostou teda trpi enormne, viac ako Golden Delicious... celý příspěvek > |  | Čerešňa - plody nerastú, opadávajú, 12.6.2012 O slivkach nepochybujem, tym sa tu dari mimoriadne, podobne aj myrobalanu, ten lemuje cely odvodnovaci kanal. Ina situacia je ale pri broskyniach, marhuliach a ceresniach. Ta tazka ilova zem im skutocne vyrazne skracuje zivot. Pri marhuliach sa to... celý příspěvek > |  |
|  | Čerešňa - plody nerastú, opadávajú, 11.6.2012 Nebudem sa hadat, ci 1,5 m je idealne, alebo nie, mozno na inej pode by bola, ale aj tak sa mi nezda ze by vtacnici svedcala taka vyska hladiny. Ved ten jej hlavny koren ide isto do vacsej hlbky. Akokolvek, skutocnost je taka, ze v tej casti chotara,... celý příspěvek > |  | Čerešňa - plody nerastú, opadávajú, 6.6.2012 u mna to iste, ceresna uz cca 10-15 rocna, priemer koruny 5-6 metrov. Kazdy rok uschynali konare, skoro vsetky plody zozltli a opadali. Mozno nemala dobreho opelovaca v okoli, ale to sa mi velmi nezda, lebo vsetky ceresne na okoli boli obsypane... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|