|
Příspěvky uživatele - 9.135
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Porovnání klimatických podmínek, 14.5.2017 Stejně je divný, že zima je tam jak u nás, možná i horší a zjara dopoledne rozkvetou sněženky a odpoledne zrajou jahody. |  | A zase ty fleky na listech rajcat, 13.5.2017 Co vidím tu fotku, plíseň bramborová tu není. Tipuju něco se substrátem, dobrá zemina by vypadala jinak. Rajčata se z toho vzpamatují snad, ale přesadil bych je do dobré zahradní domácí zeminy. Žádký kupovaný svinčík. Ještě k té plísni, jsmer... celý příspěvek > |  |
|  | Hetlina, 12.5.2017 Dvě poznámky.
Máte recht s tou chutí. Je to přesný popis a nenašel jsem v hyper jabko, mimo polských Šampionů, které by trochu chutnalo. I ty Šampiony už končí. Poznámka druhá: To se to starému ockovi horlilo, když mu nemrzlo. Já jsem taky celý... celý příspěvek > |  | Mráz, 12.5.2017 Co nás doposud míjelo tak si to teď vynahradilo. Min -3,7 za chalupou. Na frajplace určitě k -5. Kv. višeň z poloviny hnědá, ve skleníku pomrzlo co nebylo pod netexem. Na záhoně nekryté košťáloviny. Musela to být šleha. |  | Jaký kvalitní, výkonný křovinořez?, 10.5.2017 SfK jako vědec byste neměl zapomínat va vibrace. Ty kosa nemá a tak se s ní dalo pracovat dlouhodobě. Křoviňák byť hyper super odpružený vibrace má a doba práce s ním je omezená. A má to dobrý důvod. Když by se s tím pracovalo tak, jak píše kolega... celý příspěvek > |  | Hydroponie, 9.5.2017 Jde tam světlo. Kořeny světlo nepotřebují (mimo orchidejí), dejte neprůsvitné nádoby. Nebude se kazit voda. |  | Sekačka Hecht 5484 SXE za tepla velmi obtížně startuje, 8.5.2017 Ta svíce zas tak hrozná není, bohatá směs to nebude, to by tam byly saze. Když už je venku, mrkněte na odtrh elektrod, 0,7 - 0,8 mm, spíš míň kvůli tomu startu. Jak jsem psal, zkuste ji trochu prohnat ať se to vypálí a vyčistěte ten filtr, jestli je... celý příspěvek > |  | Neznámý keř u kanadských borůvek, 8.5.2017 K radě SfK doporučím použít neředěný Garlon EC a nemusíte čekat na podzim, ufikněte a natřete to hned teď. Neporoste to. |  | Jakou domácí vodárnu do RD, 8.5.2017 Já nevím SfK, vy jste to zas pojal značně akademicky. Vždyť s tím chce jen napouštět dva záchody, slovy DVA! I kdyby na ně ráno stála fronta, tak když jeden spláchne, než se druhý vykadí, nádržka je plná. I kdyby spláchli dva naráz, utáhne to i... celý příspěvek > |  | Sekačka Hecht 5484 SXE za tepla velmi obtížně startuje, 8.5.2017 Si to možná trochu pletete, zavřená klapka jakoby JE sytič=start, otevřená jakoby BEZ sytiče=provoz a teplý start. Motor na začátku sekání občas potřebuje klapku trochu přivřít při startu. "On si o to řekne", říkal mi mechanik při prodeji. Takže... celý příspěvek > |  |
|  | Síran amonný - výborný pomocník proti chloróze, 8.5.2017 Já u toho síranu tu účinnost vidím spíš v té samotné síře. Kdosi tu někde psal o deficitu síry v půdách. Já mám kyselou půdu tak jsem se síranu vyhýbal, ale když jsem to na vaši radu zkusil, byl jsem překvapený výsledkem a to nejen u broskvoně. |  | Jaký typ koruny zvolit (vřeteno, talíř, pyramida...?), 8.5.2017 Vcelku se dá říci, že pro nízké a přísně vedené tvary se hodí slabě rostoucí podnože, pro extenzivní pěstování volným způsobem ty bujnější. Ale ještě se do toho motá odrůda, poloha, půda, takže je to složitější. I dostupnost té kombinace, kterou si... celý příspěvek > |  | "Sloupovitá" třešeň - opylení, 8.5.2017 Když ony se ty třešně při tvorbě letáku v Photoshopu tak dobře do obrázku přidávají... |  | Kopřivová jicha, 7.5.2017 Jestli na hnojení, pak ano, měl jsem to tak loni. Letos mám už naloženou bršlici, kopřiv je zatím málo. Docela dlouho (měsíc) to kvasí. Funguje to podobně jako slepičince, pipek nemaje, mám náhradu. Asi v tom bude hodně dusíku. Na postřik nevím. |  | Sekačka Hecht 5484 SXE za tepla velmi obtížně startuje, 7.5.2017 Kratší svíčka problém je, jiskřiště je jinde, než má být. Nebude to vono, i když by to mohlo jet. Problém s teplým startem obvykle znamená bohatou směs. Máte čistý filtr vzduchu? Kdo radil s tou svící? Stýc Google na první dobrou radí Brisky LR15YC... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|