Příspěvky uživatele - 9.135

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jak vypudit krtka, 24.5.2017
Ale houby, čochtal jsem s krabičkou dělbuchů po zahradě, ran jak o Božím těle, ale krtci zůstali.
Napadení paprik, rajčat, 23.5.2017
Myslím = jsem si jistý, že primární důvod povrchové úpravy spirál je ochrana proti korozi. Taky když mi některé mizerně pozinkované zrezly, natřel jsem je. Což tedy i koresponduje s vaší teorií, protože železo = ocel která nekoroduje se nemá jak... celý příspěvek >
Angrešt — nemoc, 23.5.2017
Choroba mne nenapadá, vypadá to, že angrešt hyne jaksi celkově sám od sebe z neznámé příčiny. Ostříhejte to suché, nechte zelené, je-li tam a uvidíte. Prosba závěrem, až budete příště něco fotit, nestůjte u toho na hlavě, my běžní diskutující to... celý příspěvek >
Jak se zbavit krtka, 23.5.2017
WC-hit už tu jednou byl. Uvažoval jsem o tom, ale protože potřebuju ošetřit i místa blízko záhonů zeleniny a kolem ovocných vřeten, nakonce jsem od toho upustil. Kdo má jen trávník může to jistě zkusit.
Jak se zbavit krtka, 22.5.2017
Ono to stabilně NEfunguje. Osobní zkušenost s třemi modely z toho jeden solární. Klešťová past ok. Když se ulapí krtek těsně po nastěhování, je chvíli klid. 
Honda GSV 190 - nízké otáčky, 22.5.2017
Odhaduju, že to použitelné bude. Mimoto mu to spočítá MTH. V servisu toho za dvě stovky moc nepořídí, možná tak pozdravpánbu spánembohem.
Zapuštění a položení sazenic paprik, 22.5.2017
Předpokládám, že Bulharská sousedka. To může být pravda, papriky když narostou tak bez opory se kácí. Ale o 10 cm mi připadne dost hodně. Předpokládám běžnou hloubku výsadby nějak kolem děložních lístků.
Dlhé prírastky, 22.5.2017
Dosáhnete toho tím, že letorost zkrátíte ve vašem případě o dvě třetiny, aby na zbytku vyrašila všechna očka. Tolik teorie. Ovšem pokud je to něco "Rubínovitého", pak byste tímto řezem prakticky ztratil úrodu. Já to řežu tak, že počkám, až to... celý příspěvek >
Zapuštění a položení sazenic paprik, 22.5.2017
Inu stává se to, že se vohnou. Ale nesázel bych moc hluboko, papriky to nějak nemají rády, zdá se mi. Najděte nějaký kompromis, ten balíček kořenů v zemi kolmo být nemusí. 
Plevel s dlouhými kořeny, 21.5.2017
Pětilístek bude bršlice alias karhátí. Pomůže Garlon EC ve vegetaci (nepoškozuje trávy), nebo Roundup a ten nejlíp pozdě na podzim, když je v růstu a těsně než zamrzne. Zjara jich zůstane jen pár. Vyzkoušeno prakticky. Pak se musí trvale udržovat... celý příspěvek >
Přilehlé růžice v trávníku, 21.5.2017
Na herbicid citlivý je, zůstanou po něm vyležené fleky. Takže pokud je trávník veden jako velmi ozdobný až designový, vypichovat co nejmladší. Bude to asi někde na vesnici nebo na okraji, v zástavbě ho moc nevidím. Dík za určení, doteď jsem nevěděl,... celý příspěvek >
Zima byla krutá?, 20.5.2017
Šedivá je teorie a zelený strom života. U nás zmrzly broskve napadrť a česneky jsou jak z učebnice. Všude v okolí.
Kadeřavost v květnu, 20.5.2017
Jsem na tom taky tak. I na podzim jsem stříkal Kuprikolem. Ono je asi nejtěžší zvolit správný termín. Sice máme různě věštírny a SATy, ale protože je jak říkala babička "za každým křem jináč" a ty rozdíly jsou velké, je to spíš sázka do loterie.
Jak daleko pálivé papriky od nepálivých, 19.5.2017
Vy jste línej prokliknout čtyři obrazovky nahoru a jen plácáte. Tady to máte naservírovaný.
Jak daleko pálivé papriky od nepálivých, 18.5.2017
Je jedno či si pametate, koukněte se pár postů výše, tam to máte popsané. Pálit můžou. Což neznamená, že budou.
Další diskuze:  4142434445>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika