|
Příspěvky uživatele - 9.135
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Okurka hadovka - nerostou plody, 2.6.2017 Okurka má rozsáhlý kořenový systém těsně pod povrchem. Je možné, že květináč byť velký je jí málo. A výživa, intenzivní hnojení. V nádobě nemůže být dost organiky, musíte dodat umělé hnojivo. |  | Mořská sůl do bazenu - zkušenosti, 1.6.2017 To nejsou pseudokutilové. To jsou Chuckové Norrisové tohoto fóra. My obyčejní, jež musime vodu v bazénech desinfikovat, vláčeje se v potu za sekačkou, k nim s obdivem vzhlížíme. |  |
|  | Růže - královna květin?, 1.6.2017 Růže samozřejmě mám a nějaký žebříček top-ten nesestavuju. Docela se mi líbí anglické, ale asi z pěti, keré jsem postupně koupil vydržely dvě, což je docela drahá sranda. S pnoucími je u nás potíž, zmrzají pravidelně. Jediná která to snášela je New... celý příspěvek > |  | Okurky nevzešly, 31.5.2017 Jdi, Tomáši nevěřící a vlož prst do rány... Jsem rád, (vlastně nerad) že se potvrdily moje stesky z jiného postu. Prostě to klíčí nedobře - když to jindy klíčilo obstojně a vyjímka potvrzuje pravidlo. Půda je furt stejná, a postup víceméně také.... celý příspěvek > |  | Napadená Broskvoň, 29.5.2017 Teď už nic. Heslo zní kadeřavost. |  | Polyversum na rajčata (i jinou zeleninu), 29.5.2017 Nejen na počasí. Těch vlivů je hodně a málokdo popíše své podmínky, způsob pěstování, mikroklima, ani to nelze. U nás je vlhko, poměrně chladno a kolem lány brambor. Tlak plísně tu není, je to ofenzíva, přepad. Takže u nás nějaké Polyversum prohrává.... celý příspěvek > |  | Polyversum na rajčata (i jinou zeleninu), 29.5.2017 Ne, nejsou. Pokud se tak tváří, lžou nebu si vymýšlejí. Co se týká Polyversa, vyzkoušejte, uvidíte. Zkoušel jsem, nevím. Když porovnám ceny, chemie je levnější a účinnější. |  | Dosavadní klady a zápory letošní ovocnářské sezóny, 28.5.2017 Tedy u mne je to za . Ovoce různě pomrzalo a teď opadává, v zelenině na co jsem sáhl buď neklíčilo, nebo uhnilo, nebo to žerou slimáci. Dýně seju počtvrté, brokolice nemám žádné. Akorát česneky vypadají pěkně, ale to je určitě jen zdání, v zemi budou... celý příspěvek > |  | Boj s trávou, 28.5.2017 Ivap: No jo, ty doby kdy " ten sedláček s kravičkama" řečeno slovy jednoho krátce popřevratového ministra zemědělství - už minuly. Všichni mají nějakou mechanizaci a nemůžou se patlat s fůrkou sena byť sebevoňavějšího. Nemají na to lidi. Já to řeším... celý příspěvek > |  | Boj s trávou, 27.5.2017 Rozdíl mezi taktikou a strategií. Taktika: vylít mléko. Strategie: zabít krávu. |  |
|  | Motorové čerpadlo - výkon, 26.5.2017 Tak to je odpověď hodná vašeho génia, pane Von Prakwitz. Přiznám se, že jsem vaši přednášku s napětím očekával, a nezklamal jste mne, opět co slovo to perla a myslím to upřímně. Akorát jste opět hrubě zanedbal vstupní podmínky. Tazatel totiž hodlá... celý příspěvek > |  | Motorové čerpadlo - výkon, 26.5.2017 Vy jste jako můj kdysi malý syn. Ten když pochopil fyzikální princip sání vody z hloubky, tak se zamyslel a pronesl: "a já stejně vymyslím, jak by se dala nasát voda z deseti metrů". Bohužel, dodnes to nevymyslel (téměř jistá Nobelovka), takže to... celý příspěvek > |  | Vůle v kuželovém soukolí, 26.5.2017 Jestli se hlavová kružnice pastorku dotýká patní kola, je to špatně. Tam vůle být musí a určitě větší, než setiny. Tipuju řádové desetiny mm, ale jen tipuju. Hlavová vůle kol s přímými zuby bývá 0,25 modulu, což při modulu např. 2 je 0,5 mm. Opravdu... celý příspěvek > |  | Pampelišky - nová hrozba?, 25.5.2017 Asi nemůže, resp. nestane. Trochu chápu vaše rozčarování nad tímto způsobem hospodaření, ale neděje se nic strašlivého. Podobnou louku mám vyfocenou z doby před roky. Už se to tam prakticky nikdy takhle neopakovalo, pampelišky tam teď jsou, ale sem... celý příspěvek > |  | Jak vypudit krtka, 24.5.2017 Když se to povede tak to moc nebouchá, zapálená petarda se obratně hodí do díry a přikreje nějakou deskou. Udělá to puc a metr vedle povyskočí hlína. Ale krtek asi stojí opodál a salutuje jako při Internacionále. |  |
 |
|
|
|