Příspěvky uživatele - 9.135

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Plíseň bramboru na rajčatech 2017, 3.8.2017
To by vysvětlovalo, že v bramborářském kraji někdy plíseň nemám, jindy kalamitně a přitom brambory jsou v dostřelu každoročně.
Granny Smith, 30.7.2017
Je to tak, že Granny Smith je zelený kyselý jabko. To nezmění ani ta krásná pohádka. Je to taková vznešená Strýmka. Používají to kuchaři po celém světě, čert ví, jak se tak mohlo rozšířit. Podle mně tak trochu docela dost jakási snobárna.
Plísen bramborová na rajčatech 2016, 27.7.2017
Hergot kruci sakra chlape, nepřivolávejte to furt. Já se jen tetelím, kdy to vypukne a vy po tom porád toužíte.
Síran hlinitý - vločkovač, 27.7.2017
Nevím, 80g vločkovače, není to moc? Běžný vločkovač, což je v podstatě to samé je v roztoku a dává se +- 5 ml/m3. To je několikanásobně méně. Chybě v dávce napovídá i mléčné zbarvení, to je typické pro předávkování vločkovače. Zašpinit bazén, aby... celý příspěvek >
Kopr, 27.7.2017
Kopr se opravdu chová trochu "jankovitě", někdy je to les, jindy neklíčí a neklíčí. Nedá se s tím asi moc dělat, použít čerstvý osivo a zkoušet to furt. Když se chytí na záhoně divoce, je vyhráno až "přehráno", jako u mně letos, nosím to do kompostu... celý příspěvek >
Kopr, 26.7.2017
Kopr má velmi krátkou dobu klíčivosti semen. To může být taky příčinou. Zkuste si sehnat nějaké zralé okvětí "divokého" kopru a zjara vysít.
Kopr, 26.7.2017
Asi máte moc hladový slimáky.
Flamingo, 24.7.2017
Samozrejme, chápem že celkové podmienky (veterné, pôdne, slnečné, vlahové, dľžka vegetácie atď.) sú iné. Netreba sa chaboriť s broskyňami tam kde na to nemáte (podmienky). A vo tom to je. Já samozřejmě chápu, že bych měl chovat maximálně... celý příspěvek >
Flamingo, 23.7.2017
A nemyslite si že u nás nemrzlo... IH Když on to "zvonku vyzerá" jinak. Jinak mrzne a "šílí" počasí v Tokajské oblasti, jinak na Vysočině.
Ryzec pravý, 23.7.2017
Smrkový je teda nepravý? Jak se to rozliší, je to v praxi možné?
Ovocné druhy pěstovatelné totálně bez postřiku, 23.7.2017
Chovám se - možná iracionálně - trochu podobně. Postřiky používám na to, co nutně stříkat musím. Monilie, padlí, plísně na okurkách a rajčatech. Bez toho to prostě (u nás) nejde, ať si tu kdo tvrdí, že rajčata má venku bez postřiku zdravá. Jablka... celý příspěvek >
Dešťovka – „Modrá úsporám“, 23.7.2017
Jeden: Předseťová příprava je pohrabání pár centimetrů a už se seje... Skutečný zemědělec by nemohl udělat s půdou takové zvěrstvo... Druhý: Stejně tak díky minimálnímu narušování půdy (neprovádí celoplošnou hlubokou orbu, ale jen jakési rytí... celý příspěvek >
Ovocné druhy pěstovatelné totálně bez postřiku, 21.7.2017
Totálně bez postřiku mám červené rybízy, maliny, jahody, ostružiny. V podstatě i jabloně na vysokokmenech, protože tam postřikovačem nedosáhnu.
Zmrzla mi broskvoň?, 21.7.2017
Ono vcelku o odrůdu nejde, jestli stromek odchází. Je vidět, že zimu přežil a teď by měl být v plném růstu. Když neroste a listy schnou, je na 99,99% konec. Důvody můžou být různé, vysílení loňskými plody, hryzec, choroba kořenů, sucho, ale nejspíš... celý příspěvek >
Vybírám novou rotační sekačku, 18.7.2017
Nejlíp je vám se starou. A tady v diskusi, dokud můžete snít. Cokoliv nového pak přivezete domů, po rozbalení zjistíte, že jste měl koupit právě tu druhou, mezi kterými jste se rozhodoval. A budete nešťastnej. Ale smíříte se s tím časem a po těch... celý příspěvek >
Další diskuze:  3637383940>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika