Příspěvky uživatele - 9.135

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Dehybridizace rajčat, 25.11.2017
Já si myslím, že je to nesmysl. Rostliny budou napadat choroby, viry (jsou neléčitelné) a není jen plíseň. Pak se neobejdete bez chemické ochrany a tím padá ten hlavní propagovaný osoh z dehybridizace. Když už, je možné použít semena z vlastní... celý příspěvek >
Kde se vyrábí motorovky Makita?, 24.11.2017
Jednodušší by bylo vyrobit pilu v Dolmaru a prdnout ne ni modre plasty.. Nepotvrdí ji relevantně asi nikdo. To by museli tu být CEO Makity, Dolmaru, má-li jaké. Jiank o tom ví/víme každý pr. Ale věřte, že ve skutečnosti je to ještě horší.... celý příspěvek >
Jak daleko zákrsek od domu, 20.11.2017
Hlavně tazatelka nenapsala, jak daleko od domu strom zamýšlí zasadit. Možná se tu řeší něco, co ani řešit není nutné. Ona se ptá jak daleko se může sázet, ale neznáme, jak daleko chce sázet.
Stavba udírny, 19.11.2017
Tedy klobouk dolů, to je nádhera. Jak když koukám na nějakou Verneovku zfilmovanou Zemanem. Ten saxofon je nádhernej, řídící jednotka fascinující. Už jste v tom něco očmoudil, aspoň buřt?
Děkanka robertova, 17.11.2017
Kdysi dávno jsme kdesi v Polabí u nějakého domorodého prodejce okukovali hrušky a on jim říkal "Koprčky".
Vlastní zelenina vs koupená - poměr cena: chuť, 13.11.2017
Komu chutná to své, přes skutečnost, že si uvědomuje, jak občas bývá hořké zklamání z výsledku, ten tu chuť neztratí. Kdo tu cenu není ochoten zaplatit, bez problémů nakoupí, bude jíst to, co nabízí trh a bude moct sladce odpočívat. Mělo by se... celý příspěvek >
Vlastní zelenina vs koupená - poměr cena: chuť, 12.11.2017
Bukolický obraz zahradní selanky od IH zde předestřený lehce dobarvím několika tahy temné strany síly. Zimní mrazy, jarní mrazy v době květu, monilia laxa, kadeřavost, pilatky, nastupují slimáci, po nich padlí. Kosi a kvíčaly s podporou slimáků... celý příspěvek >
Vlastní zelenina vs koupená - poměr cena: chuť, 12.11.2017
Mně tohle vlákno připadá špatně nazvané. To co je v titulku se takto porovnávat nedá. Kdyby chtěl někdo cenově konkurovat velkovýrobě, musel by mít velkovýrobní technologii a produktivitu práce. Já už jsem se zelinařením chtěl kolikrát seknout, ale... celý příspěvek >
Koňský hnůj?, 10.11.2017
Až budu psát, že mi dovezli fůru hnoje, že jsem to nechal zorat (nějakým čtverákem),tak budu možná stát v jiném názorovém zástupu. Nevím co je na tom názorově špatně. Prostě si nechá dovézt hnůj a nechá jej zaorat. Sám nemá ani traktor ani... celý příspěvek >
Koňský hnůj?, 9.11.2017
Nebývá vášnivější debaty než o hnoji a kompostu. Já vcelku souhlasím s V. Velkochovy bych do toho netahal, ti se řídí trochu jinými pravidly při hospodaření. Akorát moje dávná zkušenost je, že hnůj  (2 kozy a prase) jsme napodzim vyvezli celý,... celý příspěvek >
Koňský hnůj?, 8.11.2017
Výsledný utopený zbytek už neklíčí. To mně zajímá. Mám toho zbytek v sudu, převážně bršliici a kopřivu a jsem rozpolcený, kam to nalít abych s tím nezasvinil záhon. Takže semena jsou zlikvidovaná?
Otvor ve žlábku zeláku, 7.11.2017
Všechny oba tři zeláky co mám a čtvrtý co už nemám žádnou dírku neměly. Tady o tom čtu poprvé. asi nějakej zhoršovák.
Otvor ve žlábku zeláku, 6.11.2017
nalijete vody po dírku a po položení víka hladina nastoupá maximálně po vnitřní hranu žlábku. Tomu nevěřím. Zvýšení hladiny po položení víka přece způsobí, že voda odteče dírkou.  Pokud mají dírku milimetr - snad - nade dnem, je to prostě... celý příspěvek >
Otvor ve žlábku zeláku, 5.11.2017
Porcelán to zcela jistě není, D.U. je sanitární keramika, pórovina. Wiki: Z póroviny se vyrábějí především obkladačky a sanitární keramika. Za porcelánový hrnec téhle velikosti byste dala majlant. Proč je tam ta dirka mi vrtá hlavou, ale žádný... celý příspěvek >
Lze zachránit polom smrku?, 5.11.2017
Řešil bych povolením ke kácení a zkušeným chlapem s motorovkou. Smrk zlomený větrem těžko bude prosperovat, spíš postupně odejde. Není to jako když odříznete pár větví pilou. Ve kmeni jsou dlouhé trhliny, dřevo je rozštípané.
Další diskuze:  3132333435>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika