|
Karviná ochutnávka jabľk, 5.12.2017  A tady jsou výsledky. Amatéři, neumětelové degustovali Topaz v naprosto tragickém termínu a to skoro vyhrál. Omlouvám se za nekvalitu obrázků, vznikla konverzí docx - pdf - png. Fuj. |
 |
Lidská moč jako dusíkaté hnojivo k ovocným stromům, 5.12.2017 No ono to množství příspěvků podle mne určitě není mírou kvality námětu. Nejvíc se obvykle diskutuje o nesmyslech. Já pokud jde o subjekt, rámcově souhlasím s MV. Nejsme v takové dusíkové krizi, aby bylo nutné se pachtit s petkami a kanystry... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Konec pesticidů pro zahrádkáře?, 4.12.2017 Já bych to nenazval rotavátor, ale snad kombinátor či co. Je to obrovská mašina co má za sebou postupně všelijaký disky, válce a radličky. Vypozoroval jsem letmo, že po sklizni to jen lehce podmítnou, nebo ani ne, a pak před setím přejedou tímhle... celý příspěvek > |
 |
Rajčatový hokus pokus - poraďte, 4.12.2017 Já si myslím, že je to nereálné tak nějak celkově. M. píše, že mu plíseň zlikvidovala 2/3 ůrody a to u nás v "plesnivém" kraji letos prakticky nebyla. Jak to bude řešit je mi záhadou, když je tak "zavilý" (první post). |
 |
Lidská moč jako dusíkaté hnojivo k ovocným stromům, 4.12.2017 Musel jsem ten ftípek, glosu, toho úžasného člověka tady do toho tématu napsat...
Ono to není xmíchu, ale spíš k zamyšlení. Už teď se nesmí pálit odpad. (Co s tím, který je infenkční a v knihách je doporučeno spálit, např. konečky větví angreštů... celý příspěvek > |
 |
Topaz nepřekonaný, 3.12.2017 Ale sú jablká, ktoré sa dajú konzumovať hneď, a sú jablká ktoré potrebujú dozrieť v pivnici.
O tom se tu všeobecně lecos ví. Ale nelíbí se mi ta "neznalost" a "amatérismus". To je podle mne nevhodný, povýšený, až skoro urážlivý výraz. |
 |
Topaz nepřekonaný, 3.12.2017 hodnotiť jeho chuťové parametre začiatkom decembra je prejavom neskúsenosti/amaterizmu.
Proč jako? Prostě ho ochutnal a napsal to. Nemusí čekat přesně do únorového úterý půlpátý odpoledne aby jabko slavnostně rozkrojil. |
 |
Lidská moč jako dusíkaté hnojivo k ovocným stromům, 2.12.2017 A stromů taky ne. |
 |
Lidská moč jako dusíkaté hnojivo k ovocným stromům, 2.12.2017 mohlo by se jednat o rozumný způsob dodání dusíku.
To se vždy dělalo a dělá dodnes. Ale od zvířat. Kejda je taky moč. Lidská moč oproti zvířecí ale obsahuje sůl a tím pádem chlór a ten většina zeleniny a kytek nerada (celer ano). Takže se to... celý příspěvek > |
 |
Kolik zeleniny denně sníte, 2.12.2017 nemocen jsem týden v roce narozdíl od rodiny
...která vůbec nemarodí. |
 |
|
 |
Prostokořené stromky - zima, 27.11.2017 Nemám to do hloubky prozkoumané, ale vrtá mi hlavou jak může strom růst, když neasimiluje a tím nevyrábí. Spotřebovával by si tím zásobní látky a to je špatně. Kyž jsem na podzim nestíhal sázet, založil a sázel třeba za měsíc, žádnou dramatickou... celý příspěvek > |
 |
Oplati sa kupit 20-30 ročný Vari systém na dalsich 20-30 rokov, 26.11.2017 Promiňte "zneužití" vlákna
Za jakou cenu by se asi teď prodávala tato sestava. Upozorňuju, že prodávat nechci, jen mě zajímá porovnání cen tehdy a dnes.
----------------------------------------------------
Základ nakupovaný kolem roku... celý příspěvek > |
 |
Co jí koza, 26.11.2017 Mimochodem, koza nejí, koza žere. Je to zvíře. |
 |
Co jí koza, 26.11.2017 MV: Krapet jste můj post převrátil. O strádajících nepíšu já, ale citujete vy. Nepotřebuju poučení proč vznikli přežvýkavci. Koza je domestikované zvíře a v domácnostech se chová. Z nějakého důvodu, nějakým způsobem, pro nějaký účel, mléko, maso. Ten... celý příspěvek > |
 |
Zakrytí záhonu netkanou textílií?, 25.11.2017 Já mívám ve skleníku pod černým netexem bludiště. Ovšem v létě a nevím, jestli tam brázdí myše, či krtek. |
 |