|
Příspěvky uživatele - 9.135
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Škodí kachny v okrasné zahradě?, 10.2.2018 Kachna není husa, tedy se systematicky nepase, spíš hledá něco živého. Ale to neznamná, že nebude oždibovat něco - cokoliv. Spíš to tlapama uplácá. Uvidíte a dřív či později tu díru spravíte. Sedět na lavičce a kochat se jak mi kosi a kvíčaly... celý příspěvek > |  | Retezova pila Mountfield, 8.2.2018 Já bych tipoval, že S. pochopil dobře. Jen se to někomu nehodí do prodejny. |  |
|  | Rajčata 2018, 7.2.2018 Ty rostliny jsou tak kompaktní, a mají takovou barvu listů, že jsou přisvětlovány opravdu fest. Ale o to nejde, mohla byste zveřejnit počet listů pod prvním květem rostliny na prvním obrázku? Rád bych to spočítal, ale takto to nejde. |  | Začátečník - rajčata, 4.2.2018 Vím o tom a dík za odkaz. Ale víme zas houby, je to tak 50/50. Ty odlišnosti tam posané jsou stěží doložitelné, může to být víc vlivů. Takže s tím zaponeytým / vynechaným "S" jsem se zas až tak nesek.
|  | Začátečník - rajčata, 3.2.2018 Zapomenutý "S" při tisku pytlíku.
|  | Rajčatový hokus pokus - průběh, 2.2.2018 Třeba jsou někteří také zvědaví jako já.
Na co, na chcípácký rajče? Myslíte, že jste jedinej, komu vyrostla neduživá sazenice? Že je ostatní pěstitelé nemají? Neobjevujete Ameriku, tohle je zcela normální jev. Nikdo se nad tím... celý příspěvek > |  | Rajčatový hokus pokus - průběh, 2.2.2018 Asi si ho na zahradu nevysadím,???
Nebyl. Nemám na to ani čas ani místo. Nemilosrdně to vyhazuju. A vy neznáte postup, kdy se vysévají dvě, tři semena pohromadě a pak se nejslabší zlikviduje a ponechá jen to nejvitálnější? Proč se to asi... celý příspěvek > |  | Rajčatový hokus pokus - průběh, 2.2.2018 Zparchantělý rajče o d začátku, bude stát za starou bačkoru tak jako tak.
|  | Začátečník - rajčata, 1.2.2018 Nikdy me rajcata ve foliaku pod textilii nezmrzly.
Mně taky ne, ale to je tam dávám skoro v červnu a někdy mám nahnáno... |  | Začátečník - rajčata, 1.2.2018 Rajče je rostlina světlomilná, takže je optimální, aby nebyla vysévána příliš brzo před rovnodenností. To ponechte těm, kteří si chtějí pohrát s přisvěcováním a mohou sázet do skleníku.
Jsou tu borci, kteří sejí v prosinci na severní okno a... celý příspěvek > |  |
|  | Rajčatový hokus pokus - průběh, 1.2.2018 Já to chápu tak, že meristém se mění sám, ne že ON mění jiné buňky. Jak by to dělal? Meristém je při vzniku indiferentní, neurčité pletivo. Až vnějšími vlivy (auxiny, zemská přitažlivost) z něj vznikne potřebná část, ťopka, list, kořen. A nahoře nebo... celý příspěvek > |  | Rajčatový hokus pokus - průběh, 31.1.2018 Prostě buňky stonku změnily funkci podle potřeby, aby rostlina přežila
Ale houby. Prostě na stonku zůstal vrcholový meristém a ten se podle potřeby diferencoval. Změnit se nic nemůže, jen ten meristém. |  | Honda GCV 160 studený nejde nastartovat, 30.1.2018 Motor je Honda, zbytek je Čína s nápisem Vari.
Přeložím: motor je čína s nápisem Honda.
|  | Honda GCV 160 studený nejde nastartovat, 29.1.2018 když koupím celou sestavu, tak by bowden měl být v předprodejním servise promazán
Pán 6.27 je perfekcionista a přistěhoval se jistě z Marsu. Pamatuju, že u Š120 jsme do matic bowdenů ruční brzdy vrtali díry, řezali závity a dávali tlakové... celý příspěvek > |  | Problémy s plechovou udírnou, 27.1.2018 Už to tu je stokrát tisíckrát posané. Vyhřátá udírna, rozvlažené maso. Komín s tahem, jak vyžaduje kolega, je potřeba pro kotel, ne pro udírnu. Topit jasným plamenem, kouře tam bude dost. Namočit pár polínek do vody a občas některé dát do ohně. Uzení... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|