Příspěvky uživatele - 4.243

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Výměna motoru, 24.6.2009
No a jak to teda seklo s tím dakrem? Regulátor u nádrže nastaven na 3 a vše bez problémů? Nejsnažší cesta mastnoty na spojku je guferem z klikové skříně. Palivová směs. To by se ale motor asi moc dobře nechoval a byl by problém se startem.Ono totiž... celý příspěvek >
Výměna motoru, 24.6.2009
Mastnou spojku samozřejmě můžete mít otázka je, co ji zamastilo. Na sekačce Dakr fungoval motor bez problémů? Není mi ale jasné, kde by se spojka motoru v použití na dakru zamastila. Jedna věc mě napadá, to ale je na reklamaci motoru a asi by byl i... celý příspěvek >
Výměna motoru, 24.6.2009
Převodovka s převody pro dvoutakty se stále vyrábí a není to nic jiného než je na Vari profi s 14" koly a motorem Honda.  Pokud při nákupu tazatel řekl, že bude používat dvoutakt věřím tomu, že dostal tu správnou. Já popisu závady prostě... celý příspěvek >
Honda GCV - DOV, 23.6.2009
Ten text není výmyslem J.S. Já v něm taky shledávám minimálně nepřesnosti. No a výměna svíčky jednou za rok, většinou při pravidelné servisní prohlídce, je věc spíše preventivní a více méně zaručuje, že majitel nebude ít s tímto dílem během sezony... celý příspěvek >
Díky za reakci. Jen ten článek, co jste sem dal, psal kdo? Je srozumitelný a jasný jen u jedné věci bych váhal. A to je konstatování o čištění svíčky drátěným kartáčem. Vědom si toho že není drátěný kartáč jako drátěný kartáč ale i toho, že dnes už... celý příspěvek >
Mohl bych se něco zeptat? Mám celkem dva dotazy. 1. Jaký je rozdíl v náročnosti seřizování ventilů motorů s rozvodem OHV a OHC? Není stejně náročné zasunutí spárové měrky mezi tyčku a vahadlo a nebo mezi vačku a ventil? 2. Tlakové mazání u... celý příspěvek >
Sekačka na vysokou trávu, 15.6.2009
Já myslím, že Vari má vůle až dost. Na trhu je bezprstá lišta 120. V kombinaci s převodovkou DSK 316.1 s hypoidním soukolím a možností volby motorů řady GCV a GSV od Hondy je z toho celkem slušný stroj. Samotná lišta není českým výrobkem, ale... celý příspěvek >
Technika orby, 9.6.2009
Tak podle mne to co popsal MH je zase to nejjednoduší jak načnout orbu obracákem. Dále si myslím, že pole - políčko se oře vícekrát za rok. Třeba po "žních" se podmítá do rozpluhy a na podzim i pro brambory se svorává. MH sice nenapsal... celý příspěvek >
Partner 738, 28.5.2009
Dovolím si jen poznámku. Setkal jsem se už s tím, že olej M6A byl dražší než olej M6AD. Jde o to koupit ten nejlevnější minerální motorový olej. To na lištu stačí a je jedno bude-li A nebo AD. 
Mulčování trávníku na zahradě - pro a proti, 22.5.2009
Neexistuje univerzální nůž a kombinace mulč a sběr už vůbec ne, protože vlastnosti, tvar a geometrie se u těchto dvu funkcí vylučují. Prostě s Ferrari s kolama s Jeepu dobré časy nezajedete. Pokud ale budou mít auta svoje kola budou vynikat v... celý příspěvek >
No vida! První pravidlo je na světě. Nakonec z vás vyleze, že jste aspoň teoreticky obeznámen co opravdové mulčování obnáší :-)) A že normální sekačkou se docílit prostě nedá.
Ono jde totiž i o to, že mulčovat a mulčovat je rozdíl. Tím, že se zacpe a to jakkoli výhoz od sekačky a neřeší se množství usečené trávy, neřeší se nůž a spousta jiných důležitých věcí pro kvalitní mulčování, pak je výsledkem tzv. mulčování... celý příspěvek >
Jak seřídit spojku u Vari, 15.5.2009
Ta spojka klouže? Jestli ne, neřešil bych to. Řešil bych to až v případě špatné funkce spojky a to z jedné vody na čisto.
Sekačka Husqvarna nebo Honda?, 13.5.2009
Pánové plně vás chápu. Mám sekačku bez centrálního nastavování výšky sečení a případná jeho změna trvá až patnáct vteřin. To nemluvím o četnosti potřeby nastavenou výšku na pravidelně udržovaném trávníku měnit. Naposledy jsem to dělal loni.
Honda HRD 536 C3 HXE, 11.5.2009
Můj příspěvek je o ničem a asi jsem měl mlčet, ale dát dvacet až třicet tisíc za sekačku tohoto druhu mi přijde jako vyhazování peněz.
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika