Příspěvky uživatele - 168.18

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Zvadnuti kvetaku, 14.5.2014
Já používám Sumithion Super, ten už ale neseženete, zkuste třeba Nurelle D nebo Mospilan 20 SP. V posledních letech ale pěstuju květák především ve skleníku a tam nemám napadení květilkou žádné.
Pěstování rajčat v seně, 14.5.2014
Běžně ji dávám jako mulč ke stromům a zde stačila proschnout. Potom jí během léta dávám jako mulč k paprikám a rajčatům do skleníku.
Pěstování rajčat v seně, 14.5.2014
Slámu nemám, seno mám pro králíky, jako mulč používám suchou trávu od rotační sekačky, kromě rajčat také u paprik. Suchá tráva se kromě slimáků nelíbí i mravencům, narozdíl od mulčovací fólie, a tak jsem po létech vloni neměl problém i s mšicemi na... celý příspěvek >
Netkaná textilie ve fóliaku, 13.5.2014
Je to super, ale drží se pod ní mravenci a rádi tam zakládájí celé kolonie.
Jak sázet do mlčovací fólie, 13.5.2014
Já sázím do fólie jen jahody, ale díry dělám kruhové, protože při řezu křížem se pak později fólie dál trhá. no a abych měl stejné vzdálenosti rostlin, složil jsem fólil stejně, jako se dělají dětské vystřihovánky z papíru, připíchl k trávníku a pak... celý příspěvek >
Kadeřavost už nyní, 13.5.2014
Vážení pěstitelé broskvoní, deštivý týden na krku, jak se vám rozvíjí kadeřavost?
Zvadnuti kvetaku, 13.5.2014
S velkou pravděpodobností květilka zelná. Klade vajíčka ke kořenovému krčku a vylíhlé larvy na něm v zemi cizopasí. Dochází k poškození pletiv krčku a rostlina zejména přes den na slunci svěsí listy, stagnuje v růstu, při déletrvajícím napadení krček... celý příspěvek >
Prosím o rychlou radu ohledně rajčat, 7.5.2014
Být na Vašem místě, nic bych neřešil. Vždyť se jedná jen o část jednoho listu. Na škůdce to nevypadá, spíš na větší rozdíly teplot. Rostliny máte pěkné a stejně v nejbližší době půjdou do volné půdy. Pak se uvidí.
Rybíz - červenání listů - kroucení, 7.5.2014
Ano. Na spodní straně listů by měly být.
Rajčata pro sezónu 2014, 7.5.2014
já jsem včera vysadil rajčata a papriky ven, k jižní zdi domu. Doufám, že už je po zmrzlých.
Kadeřavost už nyní, 7.5.2014
Letos jsem stříkal opět jen jednou, konkrétně 9. března, což bylo asi týden před rozkvětem, opět Kuprikolem, bez smáčedla a nepřipadne mi napadení větší, než v minulých letech. Oproti dřívějšímu plošnému napadení jednotlivých listů se letos... celý příspěvek >
Mráz - malé plůdky meruněk, 19.4.2014 Obsahuje fotku
Profíci na venkově se dokážou proti mrazu bránit lépe. Takové zadýmování může mít smysl.
Mráz - malé plůdky meruněk, 19.4.2014
Právě, že to, co omrzlo, na stromech zůstane dlouho. Prostě se proces kvetení, či vývoje plůdků úplně zastaví a nebude pokračovat.
Pestovani kvetaku - poprve, 17.4.2014
Před výsadbou zaryji kompost a Cererit. Přihnojuji Kristalonem Start v zálivce. Před nasazením hlav přidám znovu trochu Cereritu, obsahuje i Molybden proti vyslepnutí květáku. Neužívám hnůj, abych se vyhnul napadení Květilkou zelnou.
Mráz - malé plůdky meruněk, 17.4.2014
Na plůdcích to poznáte hned. Nejsou-li světle, ale tmavě zelené a na řezu po obvodu vodnaté, tak máte vymalováno.
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika