Příspěvky uživatele - 56.132

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Plísen bramborová na rajčatech 2016, 8.7.2016 Obsahuje fotku
Ještě jsem našel na rajčatech takovéhle broučky. Mšice jsem měl ty zelené ale tohle nevím co je.
Chilli papričky a hnojení, 8.7.2016
Já hnojím anglickým tekutým hnojivem Chilli Focus. Je určené přímo na chilli papričky. Ale kombinoval jsem to s Hoštickým s guanem a spokojenost. Jeden týden jedno hnojivo a další druhé. A sem tam jsem ještě dal Lignohumát. S tím jsem si vystačil... celý příspěvek >
Plísen bramborová na rajčatech 2016, 5.7.2016 Obsahuje fotku
Tady mám i nějaké fleky na listech. Nevíte co to je? A ještě jeden dotaz doporučili by jste mi mechanický ruční rozprašovač na 3L nebo max 5L. Hlavně aby jemně rozprašoval. Měl jsem zatím Hobby a ten špatně mlží. Uvažoval jsem o Solu, ale nevyznám se... celý příspěvek >
Plísen bramborová na rajčatech 2016, 5.7.2016 Obsahuje fotku
Nevíte co je to za chorobu? Rajčata pěstuji letos po1 prozatím jsem pěstoval chilli papričky.  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika