Příspěvky uživatele - 165.146

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Greenstar (Nicogreen), 12:22 Obsahuje fotku
Greenstar  -  mix. vřeteno  -  2025 Po loňské zářijové vichřici byly plody poškozeny a předčasně sklizeny.Nebyly vhodné na uskladnění.Letos sklizeny mnohem později a uskladněny.Nyní zjistím jak chutnají. Zahradě zdar -... celý příspěvek >
Melrose, 10:59 Obsahuje fotku
Melrose - 2025 - volně rostoucí skoro čtvrtkmen Sice už se moc nenabízí ale mám tuto udrůdu rád.Nevadí že je údajně "překonaná".Rozhodující je chuť a tu má velmi dobrou. Zahradě zdar - Mičurin II (470 m)
Spencer, 14.10.2025 Obsahuje fotku
Spencer - 2025 - štíhlé vřeteno Měl jsem letos obavy jak Spencer zaplodí.Loni jsem ho nechal záměrně přeplodit z důvodů zmrznutí mnoha odrůd aby bylo ovoce.Zachoval se úžasně a znovu kvalitně nasadil. Zahradě zdar - Mičurin II (470 m)
Snow Sweet, 14.10.2025 Obsahuje fotku
Snow Sweet - 2025 - horní 1/3 vřetene Vznikla křížením (Sharon x Connel Red).Jablko má být sladké s lehce kyselou vyvážeností a bohatými chuťovými podtóny a poutavým vybarvením.Byla představena v r.2006.Vysoce odolná proti... celý příspěvek >
Golden Parsi da Rosa, 14.10.2025 Obsahuje fotku
Golden Parsi da Rosa - 2025 - větvička na Jonathanu Loňské plody mě velmi chutnaly.Klasický Golden ale s překvapivě aromatickou chutí. Zahradě zdar - Mičurin II (470 m)
Splendour, 13.10.2025 Obsahuje fotku
Splendour - 2025 - roub na terminálu Braeburnu Jablka pocházející z Nového Zélandu a byla nalezena jako náhodná sazenice v r.1946 a předpokládá se že vznikla křížením jablek Red Douherty x Golden Delicious.Ovšem zkutečný původ je stále... celý příspěvek >
Kanzi, 13.10.2025 Obsahuje fotku
Kanzi - 2025 - vřetenový zákrsek Plodná a spolehlivá odrůda se letos předvedla v nejlepším světle. Zahradě zdar - Mičurin II (470 m)
Meteor, 11.10.2025 Obsahuje fotku
Meteor - 2025 - štíhlé vřeteno Letos tři plody ale růstově se pěkně vyvíjí.Nižší plodnost se uvádí ale pracuji střihem na tom aby plodnost byla lepší.Potřebuje trochu specifický řez.Uvidím v pozdějších letech, zda jsem zvolil zprávně pro podporu... celý příspěvek >
Rubens (Civni), 11.10.2025 Obsahuje fotku
Rubens - 2025 - štíhlé vřeteno Rubens zřejmě nebude žádný velký plnič sklepa.Vše nahrazuje svou kvalitou plodů.Soukromě mu říkám pozdně podzimní Kanzi co do kvality dužniny, šťavnatosti a originální aromatické příchuti. Zahradě zdar - Mičurin... celý příspěvek >
Deliga, 11.10.2025 Obsahuje fotku
Deliga - 2025 - Verierova palmeta Pár kousků na palmetě promíchané s Banánovým zimním.Jablíčka střední velikosti s aromatickou příchutí.Moje gusto. Zahradě zdar - Mičurin II (470 m
Jabloň Jonathan, 10.10.2025 Obsahuje fotku
Jonathan - 2025 - vřetenový zákrsek Jako obvykle, každý druhý rok trochu slabší úroda.Přesto to hodilo skoro košík. Zahradě zdar - Mičurin II (470 m)
Jeanne d Arc, 10.10.2025 Obsahuje fotku
Jeanne d' Arc - 2025 - dvě malé větvičky v Lucasce Málo pěstovaná a na smůlu ovocnářů i málo nabízená.Výborná hruška. Zahradě zdar - Mičurin II (470 m)
Lucasova, 10.10.2025 Obsahuje fotku
Lucasova - 2025 - větší zákrsek Bohatá úroda.Zregulovat letošní násadu byla fuška.Ztrávil jsem probírkou tři hodiny.Vyplatilo se a člověk také musí myslet na příští rok. Zahradě zdar - Mičurin II (470 m)
Andera, 8.10.2025 Obsahuje fotku
Andera - 2025 - rouby na Bohemii Šest krásných jablíček.Druhou polovinu zničil mráz
Jarka, 8.10.2025
Víte nikoho nenabádám aby údajné rezistenty nepěstoval.Sám některé pěstuji.Myslím si však, lidé by měli vědět i druhou stránku a dopady pokud nebudou ctít pravidla základní chemické ochrany. Zahradě zdar - Mičurin II (470 m)
Další diskuze:  12345>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika