|
Příspěvky uživatele - 237.23
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Chilli papričky a hnojení, 28.6.2016 Pěkný den vespolek, prosím, poraďte. Pěstuji si ze semínek(v únoru vše vyseto) habanero, beraní rohy pálivé a třešňové papričky Coral. Rostlinám se daří venku v truhlících při zdi domu na západní straně, nepřelévám je(jen dle potřeby).První poupata... celý příspěvek > |  | Kopřivová jícha, 28.6.2016 Na tmavé vlasy je výborný nálev- čaj ze šalvěje lékařské. Vlasy běžně omýt šampónem, spláchnout a pak opláchnout šalvějovým nálevem(a už neoplachovat). |  |
|  | Kopřivová jícha, 28.6.2016 Zdravím vespolek.Kopřivovou jíchu používám úspěšně několik let na přihnojování zeleniny, ale i květin na záhoncích. (Kostivalová je např. ideálním hnojivem na rajčata). Jen by se neměla používat na kyselomilné rostliny. Na kopřivovou (stejný... celý příspěvek > |  | Měsíček lékařský - deformace listů, 9.6.2016 Dobrý večer,
děkuji Vám za reakci k mému dotazu s fotkou měsíčku.Sadbu měsíčku jsem vyhodila.S rajčaty mám stejnou zkušenost(stejný problém) jako Vy-kroucení vrcholků listů, na kterých se vytvořily jakési pahýlky. Rajčata rostou pomalu, jsou... celý příspěvek > |  | Měsíček lékařský - deformace listů, 22.5.2016  Dobrý večer,
letos v březnu jsem si vysela na předpěstování a urychlení doma za oknem měsíček lékařský do univerzálního substrátu, který jsem zakoupila v Penny marketu.Zpočátku se semenáčky měsíčku vyvíjely bez problémů, ale postupem času se... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|