Příspěvky uživatele - 217.26

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jedovatý tis vedle malin, 12.11.2011
Dužina plodu tisu jedovatá není. Pecka ano, Když ho nerozkoušete, tak vámi projde a vyjde přirozenou cestou ven, aniž by vám ublížilo. Po rozkousnutí se nedá polknout, protože je hrozně hořké. Proč se tisu bát?!
Vhodný výběr plotostřihu na habr, 15.4.2011
Dobrý den, může mi někdo poradit jaké nůžky zvolit ke stříhání habru? Myslím, jakou zvolit rozteč zubů. Slyšel jsem, že na habr má být rozteč větší. Chci koupit plotostřih STIHL HSE 71, který má rozteč zubů 36 mm. Není to zbytečně... celý příspěvek >
Rezaveni smrcku, 4.5.2010
Dobrý den. Na podzim jsem přesazoval dva smrky stříbrné asi 2,5m vysoké.Zimu přečkali v pohodě, ale je to tak 14dní co jeden z nich začíná nepravidelně po celém stromě žloutnout.Vody má dost a po jaru jsem k němu na radu v zahradnictví přihrábl asi 4... celý příspěvek >
Přesazení smrku stříbrného 1,5m, 25.9.2009
Dobrý den Můj známý má na zahradě dva krásné stříbrné smrky tak 1,5m vysoké a překážejí mu tam.Prostě musí pryč. Jelikož zakládám zahradu u nového domu rozhodl jsem si je vzít a přesadit.Jak mám u toho postupovat?Je teď vhodná doba?Jak připravit... celý příspěvek >
Koupě motorové pily, 2.12.2008
Děkuji za odpověd.Včera jsem to byl okouknout v reálu a asi je vybráno.Byla my nabýdnuta Hq 359 za 15790Kč což je o 300kč dráž než HQ346 xp a o 200kč méně než ms280i.Profi pila od Stihlu je už moc drahá a už i takhle překročím finance na to... celý příspěvek >
Koupě motorové pily, 1.12.2008
Dobrý den.Už týden pročítám recenze a ne a ne se rozhodnout.Situace je následující.Stará pila čínské výroby se po čtyřech letech solidních výkonů přidřela a proto jsem se rozhodl zainvestovat do nové. Máme kousek lesa a připravuji palivové dřevo... celý příspěvek >
Ochrana vinné révy před mrazem, 25.10.2006
Potřeboval bych poradit jak správně ochránit vinnou révu před mrazem. Zjara jsem zasadil sazenici vinné révy k jižní stěně domu, réva vyrostla do výšky cca 2,5m, do výšky cca 1,5m začal stonek již dřevnatět. Vzhledem k nadmořské výšce 620m bych... celý příspěvek >
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika