Příspěvky uživatele - 254.91

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jahody a ptactvo, 2.6.2016
Jejda, tak to jste mě dostal?!?! Nikdy jsem nepátrala po tlouštce textílie.Přišla jsem do obchodu, koupila balík (10x1,6) a tím bylo hotovo. pokrývám s ní brambory-mrkev květák proti motýlům i proti jarním mrazíkům. kolikrát to u nás na zahradě... celý příspěvek >
Jahody a ptactvo, 2.6.2016
Od doby, co je v modě netkanka, tak přikrývám jahody ve chvíli, když začnou zrát. Nestalo se, že by hnily. A naopak bych řekla, že zrají rychleji. Když za dva-tři dny jdeme sbírat, tak je to lahoda.     Míla
Váš názor - minianketa, 25.5.2016
Pro IH... Na foru jsem měla příspěvek -2013-prosím o posouzení odrúdy... Po dlouhatánských debatách jsem pochopila, že je to jablko dublet. Můžete si diskuzi pročíst, jsou tam i foto. Jablka jsou ještě dnes úžasně dobrá a to. Nemám... celý příspěvek >
Váš názor - minianketa, 25.5.2016
hruška-CLAPOVA..CHARNEUSKA jablko-DUBLET třešen-BURLAT višen-neznámá, ale na griotku nejlepší merunka-BERGERON broskev-REDHAVEN švestka-STANLEY                      ... celý příspěvek >
Jarne mraziky 2016, 16.5.2016
Závidím Vám, že můžete zakrývat rostliny.Tady neustále děsně fouká a tak lehká buničina je nanic a navíc třeba květy jahod přikrývka zcela oláme..(VYZKOUŠENO).Večer kolem 22 hod trochu polevil vítr, ale zase je tma tmoucí... ach-joooo.Doufám, že dnes... celý příspěvek >
Jarne mraziky 2016, 26.4.2016
Svitavy -4. Vidím to na letošní vyluxování sklepa. I víceleté kompoty asi přijdou na řadu.. Poprvé mě zakvetla třešen, ale bohužel... Míla
Jarne mraziky 2016, 21.4.2016
Svitavy -2.2 a střecha u pergoly úplně bílá.Tráva jen křoupala.Ted je cvrkot na kvetoucích stromech, včeličky lítaj jako divý... MÍLA
Jahody, 6.3.2016
Odpovím ještě na otázku výměny zeminy. Tu nevyměňuju, ale právě po těch 3 letech vyvezeme ze skleníku a přidáme ji k této. Do skleníku pak přijde kompost a nová hlína. A ještě, ta netkaná vydrží právě tak akorát tu dobu 3let..., pak se rozpadává.... celý příspěvek >
Jahody, 5.3.2016 Obsahuje fotku
Nevím, myslím, že takové jahody špatné a malé nejsou. Můj praděda pěstoval brambory celý život na jednom políčku...  A taky sklízel.  Je to věc názoru…  Míla
Důkladně hnojím chlévským hnojem velmi uleželým.(mám zdroj). Ještě na jaře rozhodím Cererit a stříknu postřikem proti plísni. To je vše.  Po vykopání sazenic si z nich ponechám pěkné odnože a ty si nasázím na záhonek. Na jaře je pak vysazuji již... celý příspěvek >
Ještě jedno foto s prknama... Míla
Já mám jahody měsíční již 10 let na stejném místě. Po 3 letech na podzim vykopu, hojně nahnojím a na jaře opět vysazuji. Prkna dávám, až když plodí, aby se zbytečně nedělaly šlápoty a plocha byla rovná. Celý záhon pravidelně přikrývám bílou netkanou... celý příspěvek >
Odrůda jabloně, 16.2.2016
Takže moc děkuji za reakci a doufám, že nemusím být neštastná, že jsem na jednu větev tuto odrůdu naroubovala.Ta bedýnka co jsem sklidila se vždy dá zpracovat.                     Děkuji Míla
Odrůda jabloně, 16.2.2016 Obsahuje fotku
Pro zajímavost bych ráda věděla…… Před 5 lety jsem dostala roub z jabloně staré 80 let. Vloni poprvé zaplodil a jablka jsem vyfotila. Chuťově jsou celkem dobrá, ale jedla jsem i mnohem lepší. Jsou naprosto jako kámen, slupka je tvrdá. Nevím, kdy by... celý příspěvek >
Rajčata 2016, 1.12.2015
Semena jsem dostala jako dárek, takže jsem vysela pouze 1 semínko.To, že jdou loupat hned po utržení jsem zjistila náhodou, že jsem chtěla ochutnat, ale voda na umytí nebyla poblíž.Normálně neloupu žádná rajčata.Také sem, tam nějaké prasklo při... celý příspěvek >
Další diskuze:  678910>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika