Příspěvky uživatele - 65.131

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
TopTaste?, 9.8.2014 Obsahuje fotku
Toptaste je tento rok velmi velka sladka štavnata ked bude pokračovat pekne počasie cukornatost bude stupat.
Yellow Egg, 9.8.2014 Obsahuje fotku
Nadherne plody Yellow egg netrpia moniliou ale chutovo su slabšie skoro žiadna štava škoda je to nadherna slivka.
Lohrpflaume, 6.8.2014 Obsahuje fotku
Je to mala gulata slivka štavnata sladka 26 Brix, zarodila prvy krat.
Broskvoň Red Haven, 6.8.2014 Obsahuje fotku
Takto to vypada ked sa včeličky pustia do broskyne, neviem či je to Sunhaven alebo Sunkrest.
Oullinská renglóda, 1.8.2014 Obsahuje fotku
Na Oullinskej zostalo už len par plodov ale velmi chutnych.
Holubova, 25.7.2014 Obsahuje fotku
Pan Wendy spomenul staru marhulku Holubovu, našiel som ju v pomologii davam foto mohol bi napisat či sa jedna o tu istu odrodu.Je tam spomenute meno pana Kamenickeho v genobake Pieštanoch maju marhulku Kamenickeho niesu tieto odrody pribuzne.
Topfive, 19.7.2014 Obsahuje fotku
Prave začina dozrievat krasne modre plody tento rok su trošku menšie štavnate sladšie, na vedšiu sladkost si ešte par dni musim počkat.
Bergarouge, 19.7.2014 Obsahuje fotku
Na jar zasadena Bergarouge zakvitla nedalo mi to a nehal som jeden plod, prave dozrel chutova jednička štavnata sladka.
Velkopavlovicka, 18.7.2014 Obsahuje fotku
Dozrela aj Velkopavlovicka ma nadherne plody vaha priemer 100g aj Goldrich ma peknu vahu ale su aj chutovo vyborne.
Vystava marhul a broskyn, 17.7.2014
Ja som tiež nevedel čo ma čaka pozval ma kamoš šlachtitel tam sa zoznamiš a dozvieš vela veci.Zaujimave je že tam prišli aj mlady študenty ktorych to velmi bavi.
Vystava marhul a broskyn, 17.7.2014 Obsahuje fotku
Vyskumny ustav v Pieštanoch usporiadal vystavu ovocia 16- 17.7.2014.Vystava bola spojena seminar, pozvani hostia z česka a madarska.Prehliadka vystavovaneho ovocia koštovka ovocia navšteva sadu znova ste mohli koštovat ovocie priamo zo stromu.Kto mal... celý příspěvek >
Meruňka Maďarská - jaké máte zkušenosti, 13.7.2014 Obsahuje fotku
Konečne dozrela aj Madarska je vyborna patri medzi chutovo najlepšie marhule.
Nemocné slivoně, 13.7.2014 Obsahuje fotku
Zo spodu su niektore listy hrdzave.
Nemocné slivoně, 12.7.2014
V zahradkarovi čislo 7-2013 som našiel članok rzivost slivone popisuje sa tento škodlivy vyskyt.Ked sa strieda daždive a teple pčasie v červenci a srpnu treba striekat Ditane, Horizont.
Nemocné slivoně, 12.7.2014 Obsahuje fotku
Na listoch sliviek a marhule som našiel žlte bodky alebo fleky čo to mohlo sposobit, po ine roky som to nemal.
Další diskuze:  2122232425>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika