|
TopTaste?, 9.8.2014  Toptaste je tento rok velmi velka sladka štavnata ked bude pokračovat pekne počasie cukornatost bude stupat.
|
 |
Yellow Egg, 9.8.2014  Nadherne plody Yellow egg netrpia moniliou ale chutovo su slabšie skoro žiadna štava škoda je to nadherna slivka.
|
 |
|
 |
Lohrpflaume, 6.8.2014  Je to mala gulata slivka štavnata sladka 26 Brix, zarodila prvy krat.
|
 |
Broskvoň Red Haven, 6.8.2014  Takto to vypada ked sa včeličky pustia do broskyne, neviem či je to Sunhaven alebo Sunkrest.
|
 |
Oullinská renglóda, 1.8.2014  Na Oullinskej zostalo už len par plodov ale velmi chutnych.
|
 |
Holubova, 25.7.2014  Pan Wendy spomenul staru marhulku Holubovu, našiel som ju v pomologii davam foto mohol bi napisat či sa jedna o tu istu odrodu.Je tam spomenute meno pana Kamenickeho v genobake Pieštanoch maju marhulku Kamenickeho niesu tieto odrody pribuzne.
|
 |
Topfive, 19.7.2014  Prave začina dozrievat krasne modre plody tento rok su trošku menšie štavnate sladšie, na vedšiu sladkost si ešte par dni musim počkat.
|
 |
Bergarouge, 19.7.2014  Na jar zasadena Bergarouge zakvitla nedalo mi to a nehal som jeden plod, prave dozrel chutova jednička štavnata sladka. |
 |
Velkopavlovicka, 18.7.2014  Dozrela aj Velkopavlovicka ma nadherne plody vaha priemer 100g aj Goldrich ma peknu vahu ale su aj chutovo vyborne.
|
 |
Vystava marhul a broskyn, 17.7.2014 Ja som tiež nevedel čo ma čaka pozval ma kamoš šlachtitel tam sa zoznamiš a dozvieš vela veci.Zaujimave je že tam prišli aj mlady študenty ktorych to velmi bavi. |
 |
|
 |
Vystava marhul a broskyn, 17.7.2014  Vyskumny ustav v Pieštanoch usporiadal vystavu ovocia 16- 17.7.2014.Vystava bola spojena seminar, pozvani hostia z česka a madarska.Prehliadka vystavovaneho ovocia koštovka ovocia navšteva sadu znova ste mohli koštovat ovocie priamo zo stromu.Kto mal... celý příspěvek > |
 |
Meruňka Maďarská - jaké máte zkušenosti, 13.7.2014  Konečne dozrela aj Madarska je vyborna patri medzi chutovo najlepšie marhule.
|
 |
Nemocné slivoně, 13.7.2014  Zo spodu su niektore listy hrdzave. |
 |
Nemocné slivoně, 12.7.2014 V zahradkarovi čislo 7-2013 som našiel članok rzivost slivone popisuje sa tento škodlivy vyskyt.Ked sa strieda daždive a teple pčasie v červenci a srpnu treba striekat Ditane, Horizont. |
 |
Nemocné slivoně, 12.7.2014  Na listoch sliviek a marhule som našiel žlte bodky alebo fleky čo to mohlo sposobit, po ine roky som to nemal. |
 |