|
Poradte ako strihat a tvarovat slivku Victoria, 10.10.2014 Ved som ti poradil prečitaj si sukromnu spravu čau. |
 |
Tophit, 28.9.2014  Posledne plody Tophitu, škoda že nieje sladšia a štavnata vzhladovo je nadherna.Je dobra na zavaranie a kolače. |
 |
|
 |
Jefferson Gage, 28.9.2014  Žlte slivky stale prekvapuju svojov premenov. Jeffersonka začala pred 3 tyždnami dozrievat vlivom pekneho počasia dostala pekne červene ličko je sladšia a stale velmi štavnata chutovo sa zlepšila je to posledna slivka aj s Tophitom v mojej zahrade čo... celý příspěvek > |
 |
Durancie, 21.9.2014 Tuto slivku som kupil pred par rokmi z čes.rep. predavali ju pod nazvom Nova Duranzia hned som ju kupil ale samozrejme že je to nejaka ina slivka.Aj ked nieje tak sladka ako Duranzia je dost velka netrpi moniliov a ešte su skoro všetky slivky na... celý příspěvek > |
 |
Thames Cross, 25.8.2014  Konečne mi začala dozrievat žlta slivka poslana z Anglicka ešte je tvrda, musim počkat aka bude chutovo.Momentalne je vedšia ako slepačie vajce v genovej banke holansku ju maju tiež, ked som videl tu fotku myslel som si že je to fotomontaž ale je... celý příspěvek > |
 |
Hanita - jasná chuťová jednička mezi švestkami, 25.8.2014 Každa je chutovo ina neriešil by som ktora je lepšia, ked mate miesto zasadte viac odrod a potom podla vašich chutovich vlasnosti si nechate tu spravnu odrodu.Toptaste je tento rok vynimočne velka štavnata sladka nema chybu. |
 |
Hanita - jasná chuťová jednička mezi švestkami, 24.8.2014 Tažko povedat obidve su suprove, Topfive je ešte teraz vyborna a umna nechyta moniliozu.Hanita minuly rok mala vela moniliozi ale tento rok skoro nič.Keby ste byval niekde na blizku mohli ste prist okoštovat sam bi ste sa rozhodol ktoru odrodu... celý příspěvek > |
 |
Hanita - jasná chuťová jednička mezi švestkami, 23.8.2014  Hanita sa tento rok predviedla krasne velke plody chutovo vyborna a nemala tak silnu moniliozu ako minuly rok. |
 |
TopTaste?, 10.8.2014 Toptaste mam 2 stromky na mirobalane na tomto podpniku rastu bujne musite ich častejšie stryhat inak vyholuju, dalšie 3 mam na St.julien tento podpnik je lepši stromky na tomto podpniku vytvaraju rodive drevo nemusite tolko strihat stromek sa sam... celý příspěvek > |
 |
Yellow Egg, 9.8.2014  Nedalo mi to a musel som pridat ešte jednu fotku. |
 |
|
 |
Topking, 9.8.2014  Topking krasna uroda na malem stromku. |
 |
Co vaše réva? (2014), 9.8.2014  Unas začina dozrievat Sprint a Koki Bielyj.
|
 |
TopTaste?, 9.8.2014 Tento rok je Toptaste suprovo velka v okoli mam Hanitu, Oulinsku,Tophit, Topfive,Viktoriu a dalšie slivky.Je odlučitelna od kostky ale nie všetky plody. |
 |
Aprimira, 9.8.2014  Aprimira tento rok ma o polovicu menšie plody uroda stale vysoka ale chutovo slabšia. |
 |
Viktoria, 9.8.2014  Viktoria ma tento rok menej plodov ale zato su velke sladke postupne dozrievaju.
|
 |