|
Jofela, 29.11.2014  Jofela je jeden z najvydarenejšich križencov pochadza z krženia sliviek Jojo x Felsina po Joje zdedila odolnost proti šarke a po Felsine vynikajucu chut.Dozrieva na konci septembra niekedy aj dlhšie chut je aromaticka vyvažene kyseliny vysoka... celý příspěvek > |
 |
Harbella, 29.11.2014  Harbella je slivka s vynikajucou chutov, plody su aromaticke štavnate s vysokym obsahom cukru v plodoch.Pochaza z križenia Ortenauer x Stanley 34 x Hanita dozrieva v polovici septembra. |
 |
|
 |
Juna, 29.11.2014  Juna je velmi skora odroda pochadza z križenia Katinka x Zwintschers Early dozrieva sučasne s odrodov herman, chut je plna s prijemnym pomerom cukru a kyselin. |
 |
Azura, 29.11.2014  V poslednych rokoch prišli na trh nove nemecke slivky. Azura ma krasne modre plody, spojene s prijemnov kyselinou a vysokym obsahom cukru v plodoch.Dozrieva v polovici augusta pochadza z križenia čačanska najbola x hanita. |
 |
Merunka Goldstrike, Robada, nebo Farbaly, 22.11.2014  Začinaju sa predavat možno ma niekto tieto marhulky.
|
 |
Meruňka Puget Gold, 22.11.2014  Puget Gold vypada celkom pekne.
|
 |
Golden Delicious a Golden Delicious Reinders, 21.11.2014  Golden Delicious Reinders som mal 3 roky nenadchol ma 2 roky to ma za sebu, momentalne v celom svete sa zblaznili do jablka Opal vychvaluju ho do neba skoro všade sa ho snažia vysadzat. |
 |
Big Egg, 25.10.2014  Big Egg je momentalne ponukana na rakuskych a nemeckych strankach.Je vedšia ako slepačie vajce štavnata sladka jej zvlašnostou je že listy sa krasne sfarbia ako okrasny krik. |
 |
Čierna marhula, 25.10.2014  Plantex ma v ponuke čiernu marhulu.Je to križenec marhule a ringloty.Stromček je strdne velky, gulovity,aromaticky s červenou dužinou. |
 |
Co je to za švestku?, 18.10.2014  Neskor ale predsaj ziskane foto Talianskej neznamej slivky. |
 |
|
 |
Jefferson Gage, 12.10.2014  Lienky sa pustili do poslednych sliviek v zahrade.
|
 |
Rubin, 12.10.2014  Je ich čim dalelej tym viac, jedia o preteky.
|
 |
Rubin, 10.10.2014  Rubin je naša srdcovka už teraz chuti vyborne a nielen nam šmakuje aj Lienkam, osam,sršnom.
|
 |
Idaret, 10.10.2014  Idaret sa tychto krasnych slnečnych dnoch nadherne vyfarbuje je to proste jedno z najlepšich zimnych jablk.
|
 |
Evelina, 10.10.2014  Evelinu som koštoval minuly rok na vystave v Trenčine chutila mi preto som si hned kupil tuto odrodu je na nej prvy plod. |
 |