Příspěvky uživatele - 9.135

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Pamelník - množení, 3.11.2016
Pámelník je pro včely přínosný, pro zahradu mor. Může být jen tam, kde se dá radikálně drasticky omezovat sečením, vyžínačem. Dotaz na planost pámelníku je trochu úsměvný až žalostný.
Nová databáze ovocných dřevin, 2.11.2016
Ono je to trochu schované. Kliknout napravo nahoře na "ZDROJE", a v roletě je volba "SEZNAM VŠECH ODRÚD". Taky mi chvíli trvalo, než jsem to vyzkoumal.
Jak zachránit vavřín?, 30.10.2016
Jak můžete fotit takovej svinčík. Proč jste to hned nepřesadila? To čekáte nějakou pomoc z monitoru? Proti škůdcům dejte jedovatou hnojivou tyčinku.
Proč?, 29.10.2016
Příště zvolte ještě stručnější název, tohle je moc. Stačil by otazník. Sklenice se otáčí, protože ji nějaká síla uvádí do rotačního pohybu. To je fyzika, s tím nic nenaděláte. Klobásy hned snězte, nebo se zkazí.
Špačci - skorce, 26.10.2016
Ale je dost rozdíl pokud špačci sežerou úrodu někomu z několika keříků Z hlediska vyššího principu mravního v tom žádný rozdíl není.
Zasadit Šampion nebo Coxovu renetu?, 25.10.2016
Zasažen diskusí "kam se poděl..." jsem v hyper koupil Šampiony. Chutnají mi velmi, jsou sladké a s jemným aroma, nic nevyčnívá. Sem tam některý plod moučnatý. Je to pro mně dobrý  - výborný jabko, pomíjím jaká je potřeba chemické ochrany. Trochu... celý příspěvek >
Plane nalety tresni a visni - ma smysl presadit, 23.10.2016
Je tak padesátiprocentní šance, že ptáčnice bude dobrá, deseti že výtečná. Ovšem hodí se akorát tak na likéry. Ovšem vynikající. Na jídlo je potřeba roubovat, což můžete v podstatě dělat tak dlouho, až se to povede. Ale přece jen, doba pokročila,... celý příspěvek >
Motor jikov, 22.10.2016
Do benzínu se nic z řepky nepřidává!
Florina, 21.10.2016
Florinu (mnou doporučenou) švagr v Sez. Ústí (~ 400 m) zrušil. Plodnost občas, chuť neurazí, ale nezaujme. Akorát to dobře rostlo. Možná je to opravdu do teplých krajů. Pokud to Florina byla, tedy.
Tatratea jak na to?, 20.10.2016
Souhlasím s radou o cukrovém sirupu. Letos jsem se dokopal k jeho výrobě a potvrzuju, že opravdu je to lepší, než sladit krystalem. Cukerný sirup 1:1 - v 1 l sirupu je 1 kg cukru. 1 kg cukru do 0,42 l vody, přivést k varu a přidat 0,75 g kyseliny... celý příspěvek >
Bedla červenající?, 20.10.2016
Bedly jsme odjakživa sbírali a jedli, zejména narychlo opečené na tuku, nebo malé hlavičky plněné a zapečené. Co pamatuju, špatně nám po nich nebylo. Rostou alespoň tady v běžných letech ojediněle a jednou za pár roků masivně, že se na ně může s... celý příspěvek >
Tatratea jak na to?, 18.10.2016
Chlastávali tam špiritus pašovanej z Polska. Kdysi v mládí jsem to vzal do huby a bylo to jak ve scéně s Burianem z U pokladny stál.
Slimáci, 18.10.2016
Ano, fugujou, ale smíchané s drceným tuhým lihem.
Rajčata 2016, 17.10.2016
Dneska jsem likvidoval rajčata a zaujala mě jedna věc. Naprosto zklamaly Stupická a taky Start S. Stupická byla slabá až neduživá, výnos skoro žádný. Starty taky nic moc. Ostatní rostliny silné a s velkými výnosy, zejména Bejbina vyváděla jak... celý příspěvek >
Jak správně pěstovat zelí?, 15.10.2016
Už několik roků pěstuju vlastní zelí na krouhání. Sázím přibližně 30-35 rostlin do první trati. Ošetřuju chemicky proti běláskovi. Hnojím hlavně výluhem. Z toho množství sazenic sklidím přibližně 28 - 30 hlávek, nahrubo očištěných asi 30 - 35 kg.... celý příspěvek >
Další diskuze:  5657585960>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika