|
Příspěvky uživatele - 9.135
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jesenno - zimné práce, 12.12.2016 Vpomínám že v dobách dávno minulých se u náse ve fabrice vyvíjel "stroj pro ošetřování luk a pastvin", jinak řečeno "sklonochod" Bylo to monstrum s autobusovým motorem a vpředu mělo asi třímetrový cepákový válec. Sežralo to šípkový keř, mladou... celý příspěvek > |  | Kosa, 12.12.2016 Jenže se musí vědět kam a musí se tam poměrně přesně trefit. Já ač strojař umím rovnat železí, bych si tohle netrouf. Prostě nemám tu chalupnickou zkušenost. Nechal bych to zvlněný, postupně odbrušoval při sečení a oooopatrně naklepával. |  |
|  | Kompost - přehazování, 9.12.2016 No já tedy nevím, jste si jistá, že jsou to slepýší vajíčka? Učili jsme se se kdysi dávno, že slepýš je živorodá ještěrka, takže vajíčka neklade. |  | Jesenno - zimné práce, 7.12.2016 S tím rytím jak kde, pane kolego. U nás bych musel rýt dynamitem. Sklaplá krtčí past je zabetonovaná tak, že jsem se vzdal pokusů ji vybourat ven. Počkám na oblevu. |  | Uzeni bucek, 6.12.2016 Je možné, že používáte nějaký svůj speciální postup solení. Pak ale nehledejte pomoc tady, když jste zapomněl, jak jste to minule dělal. Diskutující to nevědí, pod ruce vám nekoukali. Obvykle se diskutují jen obecně známé postupy. Z toho taky vychází... celý příspěvek > |  | Uzeni bucek, 6.12.2016 No nevím, proti gustu... Maso hodně slané bude zcela jistě, že by se samo o sobě nasolilo jak má, to jaksi neumí. Ale když vám to chutná... |  | Uzeni bucek, 6.12.2016 Tipuju, že to bude moc slané. Všeobecně se doporučuje aso 20 g soli na 1 kg masa, vy jste dal asi 7 x víc. Šťáva z masa se nevylévá (u nás). |  | Uzeni bucek, 5.12.2016 Choďte to co tři dny očenichávat. Pokud jste neuděal hrubou chybu a nevyleze nějak dramaticky teplota, nic se nestane. Nehrabejte se v tom furt, v polovině doby to přeložte, lák nechte stejný, když mu nic nebude. Při uzení si přivstaňte, trvá to... celý příspěvek > |  | Jak se zbavit krtka, 5.12.2016 Jen bych ctěnému p. t. doporučil mrknout na seznam chráněných živočichů. Je to od prvoků až k savcům. Zajímavé je, že v poměru k ostatní fauně je těch chráněných savců velmi málo. Oproti rostlinám, kterých je seznam na několik stran. Když to promítnu... celý příspěvek > |  | Jak se zbavit krtka, 5.12.2016 Nekonečné téma pro dlouhé zimní večery. Moje zkušenost. "Vyhánět" krtka je nesmysl. Cíl je "zničit krtka" (c) Z. Miler. Kočka ho chytí, ale jen když je na povrchu a to je málokdy, nejčastěji na jaře. Zkusil jsem lecos, gely, pachy, vůně, zvonky,... celý příspěvek > |  |
|  | Uzeni bucek, 4.12.2016 Podívejte se na Zahradu, budete to číst týden. Stejně by se to akorát opakovalo. |  | Dýně a spol. - hodnocení 2016, 2.12.2016 Tapir. Jemná, vcelku odolná padlí, úrodná. |  | Jak správně pěstovat zelí?, 1.12.2016 Mám, sežere, resp. ožere to, znečistí trusem. Začne to hnít a je to tak na kompost. Netex je dobrý, ale nepoužívám ho, protože to stěžuje kultivaci a odplevelení. Na lehkých neslévavých půdách kde není plevel to bude dobré. Já mám jíl a bez okopávky... celý příspěvek > |  | Uzeni bucek, 1.12.2016 Pánové, odpusťte, ale 20% a 2% je sakra rozdíl. Neujednotili byste se na nějakým kompromisu? Nebo nepoužívejme procenta a pišme gramy/litr. Přece jen procenta občas matou, jakkoliv vás nepodceňuju. Rýpám se v tom, protože to chci někdy koncem zimy... celý příspěvek > |  | Biologická ochrana rajčat proti plísni, 1.12.2016 ..ja by som postriekal aj u susedov, ale neviem, co by si mysleli. Ano správně, podle hesla Co je tvoje je moje a co je moje, do toho ti nic není. Kruciš vy jste ale demokrat. Přečet jste si vůbec, co jste napsal? Takovýho souseda jako vy bych... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|