|
Příspěvky uživatele - 9.135
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Armida, 28.12.2016 Doktore, vy mi vždycky zabijete nejmilejší káčátko. Já si něco vysním a pak přijde Vysloužil a v pár řádcích mi rozšlape všechny bábovičky. Inu jak jsem starej, tak jsem naivní. Do háje s Armidou, zůstanu pokorně u Konference. |  | Armida, 28.12.2016 Vlákno o Dicolor mně inspirovalo k dotazu. Paní Lído, co vaše Armida, už se něco ukázalo? Zaujala mě v pomologiích a měl jsem úmysl jí zasadit, když bude k sehnání. |  |
|  | Jak se zbavit bezu černého?, 20.12.2016 Vznikne šumák. Výmladnosti zabrání Garlon. |  | Sýkorky a dravci, 18.12.2016 Já vídám šípky celou zimu na keřích a nikdo si jich nevšímá. Ptáci se živí u slepic ve vsích. Takže nevěřím, že za nedostatek živin pro ptactvo mohou zahraniční časopisy. |  | Jak vyrobit květináče (obaly na květináče), 14.12.2016 Hledejte rašelinobeton. |  | Sýkorky a dravci, 14.12.2016 Nekrmte sýkory. Pokřivujete tím přirozený výběr. Když se tam nebudou slétat, i dravci to budou mít složitější. Jen tak odboku posoudit co/kdo je pro přírodu užitečnější nejde. Jsou užitečnější bobři nebo stromy? |  | Kosa, 13.12.2016 Neuspokojuje, velmi mne neuspokojuje. A to proto, že když zvážím argumenty, které diskutující poskytl, stále více se mi dotaz jeví jako nesmyslný, ba hloupý. |  | Kosa, 13.12.2016 Tak zaprvé, radu jsem poskytl, že je pro vás nevhodná není můj problém. Za druhé, že nedůvěřuju tomuto dotazu si můžu dovolit. Kdo si pořizuje 20 arů louky jen tak z plezíru je mně "divný". Z různých příčin. Speciálně sečení jen občas. Co bude dělat... celý příspěvek > |  | Jesenno - zimné práce, 13.12.2016 Inu, možná jsem se mýli z pohledu odborníka. Z pohledu po okolí vyvozuju, že kdybych palouk pravidelně nesekl, bude tam za deset roků mladá olšina kombinovaná a dubinou. Na zahradě ovocné stromy v trávníku mám, po výsadbě pár roků udržuju obdělávaný... celý příspěvek > |  | Kosa, 13.12.2016 tak kosení kosou je výrazně rychlejší než křoviňáky a motorové kosy
Tedy, mám silnou pochybnost, že jste někdy sečení jakoukoliv motorovou sekačkou viděl. Zkuste si najít video jak seče třeba bubnovka Vari. |  |
|  | Kosa, 13.12.2016 Pokud opravdu ten superman byl tazatel, tak jsem se kouzlem nechtěného trefil. A to by dokazovalo, že tenkrát křovinořez znal akorát z obrázků, jinak se na to dnes neptá. Další možnost je, že jen vypustil kontrolního chrousta a tetelí se radostí, co... celý příspěvek > |  | Obleva, 12.12.2016 Netěším. Do konce února mám dobu hájení. Pletu a šiju. |  | Kosa, 12.12.2016 No diskutoval tu borec, kterému jednoduchým výpočtem dokázali, že pokud je pravda ten výkon, co udává, musí tím křoviňákem točit jak vrtulník rotorem a při tom běžet. Vážně: Pokud to myslíte upřímně, aniž zkoumám na co vám bude to seno (mně je na... celý příspěvek > |  | Kosa, 12.12.2016 Neznám práci která je příjemná a sečení práce je. Přece vám nic nebrání to zkusit. Investice do kosy a příslušenství je přece jen menší, než do strojního sečení. Až zjistíte tu "příjemnost" toho řešení, rozhodnete se definitivně. |  | Jesenno - zimné práce, 12.12.2016 Kdesi jsem něco četl. Je to (snad) proto, že fotosyntéza je velice drastický proces pro stroj, který jej provádí. Rychle se opotřebuje. A je složité list plný vody udržet nepoškozený v mraze. Proto je výhodnější list maximálně využít po využití... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|