Příspěvky uživatele - 9.135

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Prvni moje uzeni, 10.3.2017
I kdybyste dělal v lomu, bude to stejný. Na funkci to nemá vliv. Šedé kolo - málo proležené, málo soli. Na povrchu tuhé - určil jste správně. Chyby znáte, poučíte se.
Prvni moje uzeni, 9.3.2017
Jen poznámka, tazatel píše 75 st. jenže to si myslí on, klidně to mohlo být o 5 a snad i 10 st. víc. Záleží, kde je teploměr, jakou má přesnost a tak různě. Ale maso jsme neviděli, nechutnali, jsou to všechno jen dohady. Příště to bude lepší.
Prvni moje uzeni, 8.3.2017
Vysokou teplotou jste to připek a vysušil. Opravdu stačí do 60. st. Solení je kouzlo, záleží na mase, na teplotě, fázi měsíce a vůbec. Jestli je to jedlé, uvařte a snězte to. Nepodléhejte trudnomyslnosti, ono se to povede, máte první zkušenost. Pokud... celý příspěvek >
Asijská hrušeň - proč nepřežila?, 8.3.2017
Anebo fousy.
Kanadské borůvky - hnojení slepičáky, 7.3.2017
Nosná látka pro živiny je sádra.
Cibule - sadba?, 7.3.2017
Nerozumíte, dělá se to u všech, nejen u Globo.
Vzduchové filtry 2T motorů Jikov, 7.3.2017
Tak skoro nevím, proč se na to ptáte.
Cibule - sadba?, 6.3.2017
S důvodem zkrácení lístků souhlasím. Pokud jde o kořeny, myslím, že jedním z důvodů jsou dlouhé kořínky sazenic, jež by se neobyčejně blbě sázely.
MM 106, 6.3.2017
U mně na zahradě pletivo funguje, nemusím uvažovat. V mnoha případech není nutné zkoumat důvod funkčnosti, stačí ji využít. PS. k postu níže: Mocniny vzdálenosti a plochy kořenů bych doplnil ještě kvadraturou kruhu pletiva, aby teorie byla ucelená.
MM 106, 6.3.2017
Vaše teorie není správná, je to jinak, protože pletivo funguje.
Skla skleníku, 2.3.2017
Sakra že vadilo. Každoročně.
Zase růže, 28.2.2017
Paní Jarka má nedostatek informací. Do tvaru koštěte se právě vysoké růže někdy stříhají. Tedy to není žádná tělesná vada. To že se jí to teď nelíbí, je jedna věc. Jak to bude v květu druhá. Najdete to někde na internetu.
Prvni moje uzeni, 27.2.2017
Myslím, že 12 hodin při 60 postačí. Přece jen je tam bůček a při 70 možná dost poteče sádlo, byla by to škoda.
Stříhání nových malin, 25.2.2017
A co ty maliny udělaly přes léto?
Kam kráčí zahrádkář?, 25.2.2017
Inu to je tak, že redaktoři by tomu měli rozumět, podle mne zahrádkaření rozumí asi jako Hašek, když byl redaktorem světa zvířat. Druhak by museli zvednout prdele od počítače a jet se někam podívat a zeptat se. Tím by opět asi dali najevou svoji... celý příspěvek >
Další diskuze:  5152535455>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika