|
Příspěvky uživatele - 156.183
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Stáří oleje, 24.6.2016 A to vždy vypotřebujete celé 1l balení dejme tomu do 2-3 let? Já mám kromě toho M2T ještě ten Castrol Garden, který používám do strunovky. Mám ho 3 roky a pořád ho tam je snad 3/4 lahve... Ty sekačky žerou tak málo, že se to snad ani vypotřebovat... celý příspěvek > |  | Stáří oleje, 23.6.2016 Ještě bych se teda zeptal, jak dlouho ho doporučujete používat? Kde je nějaká hranice, po které už radši ne? |  |
|  | Stáří oleje, 23.6.2016 Jo sekačka je stará, tak díky za potvrzení. Pak tam máme ještě novou strunovku, ale do ní jsem koupil raději Castrol Garden 2T. Díky |  | Stáří oleje, 22.6.2016 Ahoj, mám na chalupě olej M2T (1l lahev) do staré 2 taktní sekačky (cca 25 let). Dá se tento olej používat i více let? Mám toto balení už několik let a stále není spotřebované. Mám koupit nové nebo v pohodě používat dál? Díky |  | Sekačka chcípe, 29.8.2015  Ahoj, máme na chalupě sekačku Jikov BDR 700. Dnes jsem chtěl sekat, ale sekal jsem cca 30 s - 1 minutu a sekačka začala vynechávat/dusit se a postupně chcípla a poprvé se i trochu čoudilo z výfuku. To se opakovalo stále dokola.
Nejprve jsem vylil... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|