|
Příspěvky uživatele - 136.251
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Nemocná divizna, 26.5.2018 podle popisu by tomu nejvíc odpovídala kukléřka diviznová-ale bohužel jsem zatím žádné housenky neobjevila.No, zkusím se podívat znovu a pod lupou... |  | Nemocná divizna, 26.5.2018  Na zahrádce mám několi let divizny, ale něco je napadlo, nevím jestli škůdce nebo choroba, poradí mi někdo co s tím? |  |
|  | A opět neznámá rostlina, 17.6.2017 díky, nenapadlo by mě, že tohle patří k pryšcům.
|  | Jak se jmenuje?, 27.5.2017  V zahradě mi žijí tihle brouci, nevíte někdo jak se jmenují? |  | Kdy stříhat maliník, 24.5.2017 Na zahrádce jsem zdědila maliník, nevím tedy jaká je to odrůda, ale nevím ani kdy je nejvhodnější stříhat.Maliny začínají dozrávat v září až do prvních mrazíků.Poradí mi někdo? |  | Zkušenosti se smilem?, 21.6.2016 V zahradnictví jsem si koupila smil italský (kari).Jak bylo venku teplo, vysadila jsem ho na záhon, bohužel mi zašel.Stejně tak dopadl i u mé neteře.Máte s jeho pěstováním jiné a lepší zkušenosti?Zalévaný byl, přemokřený ne... hezky mi voněl, je to... celý příspěvek > |  | Poznáte rostlinku?, 16.6.2016 Tak ta orchidej, tuším Ludisia discolor by popisu odpovídala, což mě těší, orchidej zatím u mě nebydlela .
Ale ta druhá, nevím,Plectranthus se mi moc nezdá, podle obrázků vypadají listy spíš hladké, kdežto u téhle nejsou. |  |
 |
|
|
|