Příspěvky uživatele - 179.2

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Skvrny na listech révy, 28.6.2015
Plíseň nevidím, ba ani zaschlé okraje listů... natož listy nevidím, červené foto taktéž možná.jediné co vidím, jsou bobule napadené padlím(můčnatka).Funguje preventívní ošetření... eradiktivní, kurativní néé.Co můčnatka zachvátí ,už nikdy... celý příspěvek >
Prečo hruška nerastie?, 28.6.2015
Na jar začnou většinou všechny stromky normálně rašit.Později se ukážou rozdíly npř.podle typu podnože na kterém je stromek naočkován.Pak ty na semenáči, středně/bujném podpniku přirůstají rychleji.No a pak máme velmi slabě rostoucí podnože, které... celý příspěvek >
Suchá skvrnitost listů peckovin, 21.6.2015
Bacha Milane na OL Syllitu 60dní na meruňce! OL 28        hrušeň  strupovitost OL 28        jabloň  strupovitost OL 14       ... celý příspěvek >
Třešně - jak chránit před špačky?, 14.6.2015 Obsahuje fotku
Před časem jsem koupil 6ks sítí 2x10m na e-shopu, který je v současné době už nenabízí, ale jde je koupit na jiných portálech, a často ve větším rozměru,než jsem kupoval já...takže méně práce,méně sešívání..Tyto sítě jsem očko po očku svázal.Výsledek... celý příspěvek >
Chov pstruhu - piskova filtrace, 31.8.2014
Zdravim vsechny pritomne guru, po letosnim destivem lete jsem se rozhodl premenit bazen na zahrade na chov pstruhu. Zajimalo by me zda nekdo neco podobneho resil. Jde mi hlavne o to zda je mozne pouzit klasickou piskovou filtraci nebo je nutne... celý příspěvek >
Letní řez tříleté jabloně, 25.7.2014
děkuji za srozumitelnou radu, takže to nechám na předjaří
Letní řez tříleté jabloně, 25.7.2014
ano, děkuji za rady, ale vysokou kvůli pár stromkům v malé zahrádce studovat nebudu..A nevím, kde a jakou kvalitní příručku sehnat, pár jich doma mám, ale to nebude ono..
Letní řez tříleté jabloně, 24.7.2014
Nevím jaké dva problémy myslíte, jde mi o to, že byla polámaná od sněhu nebo ožraná, terminál byl fuč úplně, takže jsem ji na jaře zakrátila a teď v létě má dlouhé větve a bujné, tak se ptám, zda je možné ji teď zakrátit, nějaké dát úplně pryč, až... celý příspěvek >
Husqvarna 40, 24.7.2014
Mám problém s brzdou na husqvarně 40. Během řezání, se mi brzda rozpálí během pár vteřin a jde z toho dým. Neumíte někdo poradit? Děkuji
Letní řez tříleté jabloně, 24.7.2014
ale oni tam jsou, jen je jich tam nějak moc a některé dlouhé, takže bych to chtěla zakrátit a dát tomu nějaký řád
Letní řez tříleté jabloně, 23.7.2014
Dobrý den, ráda bych se poradila. Mám 3´letou jabloň Piros, zdá se mi bujně narostlá, ještě nekvetla.. Byla totiž polámaná v zimě, možná i ožraná od hrabošů..tak jsem ji hodně zakrátila nahradila ulomený terminál..je narostlá myslím si, že až moc,... celý příspěvek >
Reznutí Buxusu, 26.5.2014
Prosím Vás o radu - zasadili jsme živý plot z busuxu - výška zhruba 50 cm - první měsíc rostl bez problému a nyní začínají listy hnědnout a rezivět zevnitř vždy na vniřtřním stonku a postupně u všech keřů. Nevíme si rady co s tím... keře jsou na dost... celý příspěvek >
Řez třešně - dvoupatrová koruna, 24.2.2014 Obsahuje fotku
 stačí příští rok z některého výmladku zapěstovat terminál a další 4 patra po metru od sebe... Výmladek je výhon z podnože, nemáte obavu, že by z takového vymladku  vyrostla  podnožová gissela 5?a naočkovaná odrůda by... celý příspěvek >
Další diskuze:  161718  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika