Příspěvky uživatele - 179.2

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Opět Těchobuzická, 30.12.2015
To uděláte jedině dobře, tyto odrůdy se hodí i do vyšších poloh.A co říkáte na srovnání Těchobuzické a Valjevky?
Opět Těchobuzická, 29.12.2015
Chytám se slov odborníků.No tak, když je ta čvestka, ideální palírenská odrůda,sladká a aromatická, poměrně výrazná, mnohem více než renglota i v horší poloze, tak to bude jedině dobře...tak ta nám tu chyběla,už jen na tebe jsme tu čekali.Co na tom,... celý příspěvek >
Těchobuzická, 25.12.2015
Standartem se něco stává když to vykazuje víceméně konstantní vlastnosti, které se dají očekávat v závislosti na podmínkách, nebo prověřené v čase.Přípustná je určitá, blíže nespecifikovatelná míra odchylky.Harbella standartní listopadová odrůda... celý příspěvek >
Těchobuzická, 25.12.2015
Ano, opravdu se zdá, že větve švestkové odrůdy s názvem TĚCHOBUZICKÁ nasazují v hodně tupém uhlu, a rostou ve velkém sklonu.A ač ve skloněné až vrbovité poloze, rostou velmi bujně.Jiné odrůdy dosahují srovnatelné velmi velké intenzity růstu jen pokud... celý příspěvek >
Švestka Jojo, 20.12.2015
Bude se mi s ní těžko loučit, pokud vůbec, ale mělo by se uvolnit více místa na zahradě pro sázení nových odrůd, pokud nějaké nové očkovance vyvedu do fáze výsadby na stanoviště."Podivné JOJO" s výrazně sytě oranžovou dužinou se mě nějak zbavovat... celý příspěvek >
Jak spálit mokré větve v tomto počasí, 20.12.2015
Pokud už jste fotil s foťakem naležato, měl jste neopomenout snímky v PC správně natočit.
Hrušeň Bohemica, 17.11.2015
Moje plody Bohemica ve 420 mnm /letos asi 3-4 sklizeň/jsem očesal v polovině řijna.Jsou tvrdé jak kámen.Dokonce i v zimě mají problém dostat se do konzumní zralosti. PS:Ale možná by mi pomohlo skladování indoor,pokupě s jablkama(etylén),protože... celý příspěvek >
Hodnocení švestkové sezony 2015, 14.11.2015
Před časem byly zde hodnoceny jednotlivé švestkové odrůdy, potažmo celá švesková sezona.Jelikož jsem nadšený příznivec peckovin, a hlavně švestek, chtěl bych navazovat tam, kde se provaz přetrhl, a tak ještě nápad oživit.Jednotlivé zveřejněné názory,... celý příspěvek >
Švestka Jojo, 14.11.2015
Ta, jenž dokáže někomu hnout žlučí, jiní ji hlavně pro její rezistenci(i když falešnou)vynášejí vysoko.Její jméno je pro švestku jak stvořené... taky po stránce kvality efekt joja každoročně připomíná.Letos jsem tak nějak se slivkou JOJO na... celý příspěvek >
Valor, 21.9.2015
O to bych obavu neměl.Některá prohlášení je třeba brát s zezervou a zdravým úsudkem.
Bystrická slivka, 21.9.2015
 Ač Vám všem pěstitelům klasiky držím palce, podle mě tudy cesta nevede.Jedinou cestu vidím v hledání, křížení a nalézání extra tolerantních, rezistentních, imunních či supersenzitivních hybridů a mutací. No to si klidně hledejte tu svoji... celý příspěvek >
Bystrická slivka, 8.9.2015
Nové odrody už máme,takže došlo na klasiky,které obohatí naše sbírky,třebas i s malou odolnosti.Stromek vysazený na podzim 2012 mně dodal prvních pět plodů, které teprve vybarvují.Koštovačka možná bude.
Odrůda Katinka, 8.9.2015
Tak to prosím Vás zjístěte, protože jinak budeme my, kteří dojedli poslední plody Katinky před cca třemi týdny na pochybách.
Chci zasadit švestku, poraďte druh, 6.9.2015
Na lepotici se už jednou provždy vy*erte.Taktéž Presenta někdy u mně nedozrává.Do té výšky zasadte Hanitu, Gabrovskou,Wanganheim, a kvalitní Domácí velkoplodou, její klony(možná i ty polské) a pak Durancii.Z časných možná Katinka, Herman.
Toptaste, 5.9.2015
Došlo to tak daleko, že po konzumaci švestek z pod stromu některé  pecky nevyhazuju, nybrž sbírám a přidávám do čerstvě založeného mače... což je v přímé konfrontaci technologie přípravy kvasu některých odpůrců pecek.
Další diskuze:  161718  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika