Příspěvky uživatele - 179.2

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Viktoria, 16.2.2016
Až ji budou mít v jarní nabídce naskladněnou, cca od března, objednejte na e-shopu ovocnestromky.cz nebo prodejstromku.cz.
Jakou vybrat ideální švestku na jidlo?, 14.2.2016
To není jako kdysi, jedna švestka, která dozrávala ve shodnou dobu okolo 15.-20.září.Alej, nebo sad okolo dvaceti stromů, nebo víceméně tak, že se pěstitel už připravoval na úzké okno provozní sklizně, aby většinu úrody zdárně zužitkoval, aby nic... celý příspěvek >
Hrušeň - odrůda, 10.2.2016 Obsahuje fotku
Pastornica?
Pohlubte se, co jste dnes stihli na své zahradě, 8.2.2016
Zima je zima, polovina února.Únor bílý, pole sílí.Nyní je tam naopak velmi teplo, a posiluju já. Po práci malou legraci.Na dvě hodiny na zahradě.Přesadil jsem Belamíru na jiné místo, protože ač udajně na žilience, moc bujela, a na její místo... celý příspěvek >
Řez révy, 8.2.2016
Nejlepší je zřejme pozinkovaný drát, protože déle vydrží.Vy se ale ptáte na měděný drát.Mohu Vám říci, že uvolňující se měděnka z drátu rostlinám škodit nebude.Kor když se k ošetření révy vinné, nebo i k ošetření jiných rostlin postřikem proti... celý příspěvek >
Čerešňa - ako navrúbľovať viacej odrôd na 1 strom, 7.2.2016
1)V jednom termínu se dá naroubovat více roubů, pokud má podnož více výhonů, npř.víceletá rozvětvená podnož. 2)Nejlepší zkušenosti s roubováním třešně mám v pozdním únorovém termínu kopulační metodou. 3)Vůbec nejlepší úspěšnost v peckovinách... celý příspěvek >
Jak ořezat třešeň bez terminálu?, 7.2.2016
Nedoporučil bych uživatelce udržovat řezem třešeň,zřejmě na podnoži ptačce v nízkých tvarech.Později bude na tento řez třešeň reagovat bujnými výhony.Z této změti nahloučených terminálních výhonů bych vybral jeden nejlépe postavený terminální výhon,... celý příspěvek >
Topaz nepřekonaný, 7.2.2016
Pěkné,pěkné... a končil ten červenolistý jedinec sám od sebe,nebo byl odejit?Já sám mám dva stromky Topaz V, neboli později RedTopaz.Rostou oba zdravě bez krčkové hniloby, Plodí jeden stromek, plody střední, žádné zdrobnování se zatím nekoná.RedTopaz... celý příspěvek >
Opět Těchobuzická, 7.2.2016
Vzhledné, sytě tmavěmodré plody Valjevky,natožtata když je celý strom hustě osázen modrými kapkami.Vcelku uspořádaný růst na st.julienu, bez vyholování.Určitý poddíl sorbitolu v plodech se údajně pro pálení zřejmě nehodí, ale pro učely sušení se ta... celý příspěvek >
Výběr stolní odrůdy pro zahradu, 5.2.2016
Napište přímo autorovi předešlého příspěvku.Adresy jsou k dispozici v záhlaví Bred-ik.Skladba odrůd, i zkušenosti s nimi najdete na příslušných webových stránkách.Odrůdu Galahád mám taky od něho.Loni první úroda,ovoce dobré.
Krasava a zvíře, 5.2.2016
A proč nemáte na kmínku obtočený lepový pás proti průniku mravenců? Díky za radu.Pro všeliké to pinožení po stromech nějak zapomínám na detaily. No já musím pochválit Krasavu, kněžnu,která byla opět loni nejlepší z mých broskvoní.Bělomasá... celý příspěvek >
Zmlžovač AM 162...oháňačka v papučích, 5.2.2016
Každým rokem je to stále stejně obehraná písnička, a pokaždé to začínalo starým uchlustaným postřikovačem postřiky proti škůdcům a chorobám,kadeřavosti,spále,přes mšice,monílie, obaleče,pilatky,strupovitostí,až po hnojiva, a pořád mnohokrát... celý příspěvek >
Toptaste, 3.1.2016
Zajimavé je zejména to, že ve zmíněném Zahradkáři 8/2015je u odrůdy Toptaste kromě zmínky vynikajících chuťových vlastností i další informace, která praví, že dužina je žlutá, šťavnatá,dobře odlučitelná od pecky.Tak to jsem tedy zvědav, jak to bude... celý příspěvek >
Roubování slivoni - kopulace, 3.1.2016
Pro naroubování 300podnoží je třeba mít k dispozici mnoho jedno-čtyř očkových roubů.Taky je třeba mít k dispozici dobře zakořeněné podnože, jinak při slabém tahu mízy bude procento ujmutí roubů nízké.Roub potřebuje k ujmutí větší tok mízy,než... celý příspěvek >
Jakou broskvoň?, 3.1.2016
Konečně i já jsem sám zvědav, kterou to mi to p.Wendy poslal.Zřejmě Diamond Princess, záměnu odrůdy z důvěryhodného zdroje nepředpokládám.Udělal jsem si tři očkovance, které se ujaly, a rostou z nich stromky.Řádné plodící stromky z nich ještě... celý příspěvek >
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika