Příspěvky uživatele - 164.198

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Admirál, Sirius, Meteor, 22.6.2016
Je to takový koníček, který je pro mě zajímavý a naplňuje mě. Od kaktusů, po okrasné rostliny až po ovocné stromy. Jelikož mám i spousty odrůh hrušek a také další ovocné stromy, tak už nemám ani místo, pouze ty dvě.  O obou odrudách, které... celý příspěvek >
Admirál, Sirius, Meteor, 22.6.2016
Dobrý den také děkuji za Vaší radu, jak jsem již psal výše, tak Admirál je pro mě jasná volba a vzhledem k tomu, že mám více červených jablek než žlutých, tak vezmu Sirius, který je také skvělý.  Do budoucna bych chtěl mít 'po celý rok'... celý příspěvek >
Admirál, Sirius, Meteor, 18.6.2016
Vřele děkuji za odpověď.  Na začátku bych jenom napsal, že jsem se spletl odrůdu Meteor a Merkur. Napsal jsem zde Meteor, ale myslel jsem Merkur, ale podoba názvů mě spletla. Plně rozohdnutý ještě nejsem, nechám si rád poradit. Jaké jsou... celý příspěvek >
Admirál, Sirius, Meteor, 17.6.2016
Dobrý den,  potřeboval bych poradit. Na podzim hodlám dokoupit dvě jabloně do mé sbírky. Jedná se buď o Admirál, Sirius či Meteor. Chtěl bych se zeptat, které dvě odrůdy byste si vybrali z těchto tří. Jde mi pouze o to, kdyby jste měli na... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika