Příspěvky uživatele - 150.232

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Svícení při pěstování sadby, 4.2.2014
Přidávám po čtyřech měsících užívání pro zajímavost. 200W úsporka (Elektrox) už nefunguje. Trubice zcela vypadli z patice. Při tom jsem zjistil, že zapojené na dráty jsou jen dvě trubice, které jsou pak jen přes sklo propojené s ostatními. Tyto... celý příspěvek >
Pomůžete určit tento strom?, 4.2.2014
Při pohledu na zmrzlou zahradu z okna si pro zpestření dovolím poznamenat, že za nejvyšší stromy světa se obvykle považují australské eukalypty... Já jsem, po dlouhém váhání, do pěstování sekvojovce nešel (i když jinak mám kde co). V mládí je... celý příspěvek >
Svítidlo s pohybovým čidlem, 2.2.2014
No moc to tam řešené není. Právě zapojuji kamárádovi čidla kole domu, tak jsem si to trochu osvěžil. U těch nejlevnějších se dosah nastavuje sklopením čidla, čímž se snižuje i šířka záběru. Takže pokud chcete pokrýt úzký pás, musíte použít více čidel... celý příspěvek >
Jaké zvolit ponorné čerpadlo, 31.1.2014
Espy celkem fungují dobře, o vámi uváděném modelu jsem ale nenašel podrobnější informace. Calpedy jsou výborné, ale drahé a většinou nejsou dodávány na náš trh ve verzi s plovákem. Grundfos obvykle nabízí, ve větším průměru, bývalé čerpadlo Pulsar od... celý příspěvek >
Filtrace Tripond x Tripond eco, 30.1.2014
Nějakou dobu jsem také uvažoval nad těmito filtry. Byl jsem se na ně podívat osobně u Banáta (rozdíl mezi eko a normální kvalitou je patrný od pohledu). Pak jsem to celé zavrhl a jdu do kombinace šťerbiňák + komory z PP svařené na míru. Výrazně... celý příspěvek >
Výběr domácí vodárny ke studni, 28.1.2014
Ponorná čerpadla se navrhují podle parametrů studny. Vřetenová ponorná čerpadla nejsou vhodná do všech studní. Před výběrem je vhodné provést revizi studny s orientační čerpací zkouškou (pokud nejsou potřebné údaje známy).
Čerpadlo, 27.1.2014
Čerpadlo na obrázku je klasické SVA, to nemá s jezírkem nic společného (a navíc má velký příkon - tedy ten motor, co je nutné k němu připojit, aby to fungovalo). Nejdříve se podívejte v jezírkářských shopech, jaká je nabídka. Všechno je ale do... celý příspěvek >
Tacca chantrieri, 26.1.2014
Když jsme u těchto rarit, už jste někdo zkoušel Strongylodon macrobotrys?
Také znám, psal jsem tam i dotaz ohledně teplot. Na Plantice sice v popisu píšou minimálně 12 stupňů, ale raději bych to měl potvrzené ještě z dalšího zdroje (už jsem u nich našel nějaké rozpory v návodech). Také se výrazně liší názory na rosení... celý příspěvek >
Semena se dají koupit za pár korun (asi 35,-) v obvyklých e-shopech. Vysévání Taccy je ale dost problém, našel jsem na internetu několik doporučených postupů a právě jeden z nich zkouším. Je to už 8 týdnů a nic, takže jsem asi neuspěl (i když semena... celý příspěvek >
Clematis montana bílý, 25.1.2014
Zkuste zadat Dufek a požadovanou rostlinu... Jestli ho nemá od, tak už málokdo.
Thuja plicata Excelsa - zerav, 16.1.2014
Já je sázel na dvakrát (6+6), a pokaždé po roce jedna odešla. Pracně jsem tedy dosazoval (zhnědly až po zimě). Sázel jsem výšku cca 1,8 metru. Po cca 14 letech jsem na cca 6 metrech výšky (zpočátku trochu seděli). Dnes vím, že jsem začal pozdě s... celý příspěvek >
Svícení při pěstování sadby, 15.1.2014
Ale ne. Já nemám kytky v nějaké vitrínce. Jedná se o prostoru 8 m3 (přes 2 metry vysokou) a 200W úsporka byla ve stínidle pod stropem jako centrální zdroj. Zbytek stropu je vyplněn tělesy se zářivkami, rozvody vody a vzduchu. Teplo od úsporky bylo... celý příspěvek >
Svícení při pěstování sadby, 15.1.2014
Používám umělé přisvětlení přes zimu pro orchideje a masožravky a uplynulý podzim jsem věnoval porovnávání a testování dostupných zdrojů světla. Ve zkratce: skončil jsem zase u trubic Phil. 950/965. Při porovnání lm/W není mezi jednotlivými... celý příspěvek >
Vzdálenost sazenic cypřišku, 14.1.2014
U těchto cypřišků je problém při umístění na úpalu. I po několika letech postupně zasychají. Viděl jsem to v mnoha zahradách. Při volbě rozestupu sázení je nutné zohlednit předpokládanou výšku zástřihu. Pokud nebude přes 2 metry, tak bych dopuručil... celý příspěvek >
Další diskuze:  2627282930>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika