Příspěvky uživatele - 150.232

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Liliovník, 17.4.2014
Taky bych to viděl na omrznutí. U mě takto omrzá každý rok při pozdních mrazících. Přes zimu už ho dávám do zábalu (první dvě zimy ne a umrzl skoro až k zemi - a to už měl tak 120 cm, když jsem ho sázel). Stačí na to nepatrný mrazík. Teď jsem se byl... celý příspěvek >
Mate nekdo paulownií?, 17.4.2014
P.S. pro Josefa: Magnolie grandiflory jsou zatím bez problémů. Řekl bych, že vydrží výrazně víc než lyriovník (po pěti letech ještě pořád nemá výšku, jako při nákupu - vždycky umrzne víc, než za sezónu přiroste). Zrovna dnes je na zahradě omrzlé... celý příspěvek >
Jaké zvolit ponorné čerpadlo, 11.4.2014
a to jako kde byla řeč o " flowcontrol" (pokud´vůbec něco takového existuje)?
Jaké zvolit ponorné čerpadlo, 11.4.2014
Ale vůbec ne. Už jsem to tady popisoval několikrát. Tyto "presscontroly" fungují tak, že mají nastavený spínací tlak (při kterém dojde k zapnutí čerpadla) a horní tlak je daný výkonem čerpadla (tedy maximální). Je to tak zejména kvůli závlahám, aby... celý příspěvek >
Marný boj s puklicí, 23.3.2014
Před několika lety jsem zakoupil přípravek Puklistop určený právě na puklice. Byla to kombinace Mospilanu a dalších dvou přípravků. Fungovalo to dobře.
Albizia, 23.3.2014
Chystám letos sázet předpěstovanou Albizii julibrissin-E.Wilson (už má ke 2 metrům). Nepodařilo se mě nikde zjistit, jak vysoká vrstva země nad drenáží jí postačuje. Když jsem loni sázel Oxydendrum, vytvořil jsem nad drenáží vrstvu 30 až 40 cm... celý příspěvek >
Komule davidova, 9.3.2014
3 metry mě po jarním sestříhání (mimo poslední dvě zimy v mém případě vymrzly vždy až k zemi) vyrůstali jen v prvních letech. Nyní po cca 8 letech dorůstají tak 1 až 1-5 metru a trochu méně kvetou (i přes hnojení). V předloni sázené nové rostliny na... celý příspěvek >
Výběr čerpadla, 6.3.2014
Myslím, že tazatel odpověď dostal, takže další debaty nemají smysl...
Výběr čerpadla, 6.3.2014
Pod pojmem solidní čerpadlo si představuji kvalitní čerpadlo určené do zapojení s tlakovou nádobou, u kterého je zajištěn bezproblémový servis a u kterého je předpoklad delší životnosti. Bavíme se o řešení situace, kterou popsal tazatel. Jinak... celý příspěvek >
Výběr čerpadla, 4.3.2014
Všechna solidní čerpadla mají výtlak 70 až 80 metrů. Průtok je závislý nejen na převýšení, ale i průměru hadice. Uváděné čerpadlo HC32-0,75 není asi nejvhodnější do tlakových systémů. Má také menší výtlak (a tedy i průtok při větším převýšení).... celý příspěvek >
Okousané listy rododendronu, 3.3.2014
Lalokonosec. 
Listnatý strom s úzkou korunou, 3.3.2014
Mám dva Fagus sylvatica Dawyck Gold a ten čipernější dělá přírůstky cca 30 cm za rok (sázel jsem asi 80 cm vysoký).
Drcená kůra, 3.3.2014
Zajeďte si pro kůru raději do nějakého zahradnictví s přívěsem (pokud můžete). Volně ložená je mnohem levnější (1m3 cca 800 Kč). Jeden pytel 60 litrů stačí sotva k jedné thuji.
Výběr čerpadla, 3.3.2014
Ponorná čerpadla mohou pracovat se stejnou výškou vodního sloupce, jako sací. Je to jen otázka montáže. Pokud dáte sací čerpadlo s motorem do studny, pravděpodobně vám (to co je nyní na trhu) nevydrží více, jak několik let. Když se obáváte ucpávky u... celý příspěvek >
Jak se zbavit studny, 3.3.2014
Správně napsáno. Nejde o studnu, ale o zvodnělou úroveň, která je protékaná vodou. tzv. pramen. Studna je jen "díra" do této úrovně. Víc by vám k tomu řekl zkušený proutkař. Pokud trváte na zasypání studny, je nejvhodnějším materiálem drobnější... celý příspěvek >
Další diskuze:  2627282930>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika