Příspěvky uživatele - 232.120

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Zkušenosti s elektrickou ruční pilou Narex, 21.12.2015
Servis se Jmenuje CKP a sídlí v areálu bývalé Transporty v Chrudimi
Zkušenosti s elektrickou ruční pilou Narex, 21.12.2015
Mám taky NAREX-ku cca 7-8 letou, slušně používanou s 35cm lištou,2000W.Nedávno se mi rozbila-točila, ale s hrozným zvukem nevěštícím nic dobrého.Tak jsem si myslel, že to rozeberu a uvidíme.Rozebral jsem a viděl.Vevnitř docela hrůza-zabordelená a... celý příspěvek >
Sklizeň 2015, 8.10.2015 Obsahuje fotku
Ještě bych chtěl dodat, že pro lepší barevnost našeho domácího výrobku(paprikové plátky ve sladkokyselém nálevu na chlebíčky, nebo špízy)pěstujeme odrůdu Nigra/tmavě fialová :-) J.a Olí
Sklizeň 2015, 7.10.2015 Obsahuje fotku
dovolím si i já malinko připojit k tomuto vláknu.Máte peravdu, že letos byl dobrý rok i na papriky.Mezi naše favority patří letos prvně pestovaný Samuraj.Na fotce jsou to ty největší červené.A dále oranžová Oreny, žlutá Garnet, Sonar i banánová Corno... celý příspěvek >
Paprika hnědne, 29.8.2015
Už je to tu popisováno několikrát.Jestli je to ono, tak nedostatek vápníku-píšou, že pomůže přípravek vuxal-hnojivo na list(téměř okamžitý účinek)Tak nějak jsem to pochopil já.
Okurky ve skleníku v čem je chyba?, 17.7.2015
Podle foto bych soudil, že to jsou snad nakládačky né?Alespoň hustota porostu mi to napovídá.Co takhle dodržet alespoň minimální velikost sponu?Tedy pro příště :-) J a Olí
Okurkam zloutnou okraje listu, 6.7.2015
připojím se i se svou zkušeností.Stejně jako paní Jiřina jsem ještě nic nestříkal a myslím, že ještě nebudu.Ani rajčata a ani okurky nakl. i salátovky.Porost nakládaček mám zdravý a v těchto vedrech jedou, jak o závod(s vyjímkou jedné rostliny, která... celý příspěvek >
Paprika špičkou nahoru, 2.7.2015
mohlo by to být semínko odrůdy boneta- s oblibou ukazuji kolegům z práce v legraci, jestli ví, jak mi rostou papriky boneta a ukážu jim vztyčený prostředníček :-):-):-).J.
Výška opory pro nakládačky, 10.6.2015
1m je skoro málo a já osobně nic nezaštipuju, Pokud jim dostatečně dáte už i při výsadbě kompost a uleželý hnojík, vyrostou Vám i 2m.J.
Vertikální x horizontální pěstování okurek - jaké rozestupy?, 20.5.2015
My dáváme tak okolo 20cm s tím, že počítáme se ztrátou, nebo úhynem při napadení slizouny.Jedno stanoviště máme v proslené bedně, kde po dovršení cca 55cm odstraníme vrchní okna a spustíme provázky.(do té doby jsou rostliny vyvázány tak na dvakrát k... celý příspěvek >
Odštavňovač na rajčata, 8.4.2015
Možná už jsem tu psal někde u výroby kečupu, jak to zpracováváme u nás.Po rozvaření tu jednoduše naliju do mixéru, chvíki to nechám a pak tu přeleju přes starý hliníkový,,babičkovský"cedník do jiného hrnce, kde už se jen kečup, nebo protlak nechá... celý příspěvek >
Papriky 2015, 3.4.2015
Prosím o radu zkušené pěstitele.Byl jsem hrrrrrrrr a vysejval hodně brzo, hned krajem ledna.Nyní mám sadbu sice nádhernou a více jak 40 paprik už mám ve velkých (400-500ml)kelímcích a rostliny už mají kolem 30cm.Nasazují i více, jak dva květy.Mám... celý příspěvek >
Papriky 2015, 3.4.2015
Na chladnější místo určitě, avšak tmavší bych nedoporučoval.To by se Vám vytahovaly za světlem.
Papriky 2015, 25.3.2015 Obsahuje fotku
Tzv.,,na ráně" jsou odrůdy Samuraj(vlevo 10-ka a Garnet-24)
Papriky 2015, 25.3.2015 Obsahuje fotku
Dlouho tu nikdo neprezentoval sadbu paprik, tak to malinko oživím.Některým kusům už jsou i 200ml kelímky malé (okolo20-25cm výšky)a tak jsem byl před pár dny nucen jít už do 400-500ml a dnes jsem pokračoval.Míchám jim zeminu z normálního záhonku,... celý příspěvek >
Další diskuze:  678910>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika