Příspěvky uživatele - 114.211

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Močovina a kravský hnůj, 8.6.2016
Děkuji za upřesnění, podívám se tedy ještě po tom ledku.  Sirany a Kristalony jsou bezpecne pro lidi. Tot z me strany vse, uz mi to pripomina diskusi o absolutni zdravotni nezvadnosti papiroveho kartonu a nechci z toho skoncit na... celý příspěvek >
U ledku vápenatého jsem se dočetla, že obsah dusíku je tam významně nižší než u močoviny a taky bude působit pomaleji. Navíc pokud se jedná o zálivku, nikoliv rozhoz granulek, tak mnozí doporučují právě močovinu místo ledku. Síran a Kristalony nejsou... celý příspěvek >
Ten Vám můžu poslat hned teď... to je jaksi problém, který se snažím vyřešit. Dříve, když se to tu hnojilo asi nějak komplexněji, byl trávník celý tmavě zelený a zahuštěný, takže pobyt psa na zahradě nezanechával stopy. V současné době hnojíme... celý příspěvek >
Mockrát děkuji za odpověď :)
Standardní hnojiva na trávníky se nám příliš neosvědčila, navíc v množství používaném běžně pro trávníky není úplně zdravotně nezávadné pro zvířata. Kravský hnůj je byť pomalejší, tak vím, že zvířatům neublíží. Navíc trávníček máme poměrně malý,... celý příspěvek >
Např. FORESTINA Mineral Močovina 2,5kg. Jinou dostupnou močovinu jsem nenalezla. 
No u té otravy mi šlo o to, aby se mi pak z toho neotrávila želva, která pojídá lístky přímo z trávníku, který bude hnojený, případně díte, které s radostí do pusy taky strčí vše co vidí. Nicméně chápu-li to dobře, tak pokud to nechám co nejrychleji... celý příspěvek >
Dobrý den, na našem menším trávníku používáme každý rok granulovaný kravský hnůj. Evidentně živin dodává hodně, nicméně mi připadá, že je poměrně pomalý a stejně neposkytuje takový ten efekt "tmavé zelené husté trávy". Vzhledem k tomu, že máme... celý příspěvek >
Uskladnění cibule a brambor vedle sebe, 4.6.2016
Napadlo mě umístit cibuli do nejchaldnějšího kouta na terase do cihlového domečku (v takové konstrukci se obvykle drží poměrně dlouho chlad, zvlášť když na to nesvítí slunko) a umístit je tam v papírových perforovaných sáčcích (údajně to usnadňuje... celý příspěvek >
Uskladnění cibule a brambor vedle sebe, 3.6.2016
Aha, chápu. A co lze skladovat ve sklepě vedle brambor? Případně co je možné skladovat spolu s cibulí kromě česneku? 
A kam patří, když musí být v chladnu a suchu? 
Dobrý den, jak je to s dlouhodobějším (minimálně měsíc) uskladněním brambor, cibule a česneku vedle sebe? Někde jsem zahlédla informaci, že se společně nesnesou. To pak ale aby člověk měl několik různých sklípků jen na konkrétní druh... celý příspěvek >
Další diskuze:  1234  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika