Příspěvky uživatele - 114.211

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Efektivní zahrádka, 11.6.2016
Co byste doporučili na pěstování (ať už ovoce nebo zeleninu) na malé ploše s relativně malými nároky, ale adekvátně vysokým výnosem? Aktuálně se zaměřuji na kanadské borůvky, loni má jedna borůvka měla tak šílený výnos až mě to překvapilo a při... celý příspěvek >
Močovina a kravský hnůj, 11.6.2016
Ještě mě, co se týče alternativ, napadlo, jestli by vermikompost mohl účelu posloužit stejně nebo případně i lépe než ten granulovaný kravský hnůj? Je práškový, tzn. velmi snadno propadne dolů a při dostatečné zálivce by se měl ke kořenům dostat... celý příspěvek >
Chcete dosáhnout určité tmavé zeleně-proč? Protože žlutý, řídký, špatně rostoucí trávník, který má problém i s relativně nízkou zátěží, se mi nelíbí a nepřipadá mi ani, že by to mělo být zdravé.  Je ta Vaše vysněná zeleň v rovnováze s... celý příspěvek >
To máte buď skvělé chuťové pohárky nebo používáte děsivé ředění. Já ho v chuti nepoznám ani když ochutnám správně naředěný roztok. To nevím :) ale z podobného důvodu od hnojení Kristalonem a spol. jedlých rostlin ustoupila spousta lidí. Mám s ním... celý příspěvek >
Moc nerozumím tomu, jak souvisí stáří a druh želvy s hnojením zahrady. Zahrada je velká cca 50m2 (trávník má o něco menší plochu), želva má přístup k celému prostoru.  Co tak zásadního brání v aplikaci dol.vápence ve vhodnějším... celý příspěvek >
Samozřejmě o tom nic nevím a zkušenosti z praxe jsou akorát zmanipulované lži nebo moc nevím jak si to představujete. Kristalon je v porovnání s ostatními chemickými hnojivy jistě skvělý a má úžasné výsledky, ale to mají antibiotika taky a taky si je... celý příspěvek >
Nemyslím si, že by se bioodpad v Praze sypal do Vltavy, ale to je vedlejší. Stejnou službu, jako kompost udělá zahradní substrát, výsevní či trávníkový substrát. Nesypou jej do Vltavy, používají jej k hnojení zelených ploch v Praze :) ale... celý příspěvek >
Napadlo mě původně totéž co Vás, protože v místě, kde se pes vyčůral, byla vypálená tráva a kolem byl prstenec té "lepší" trávy a pak už zase ta běžná. Kdysi jsme tam dosívali Regeneraci, tak jsem si myslela, že to jenom zabírá takhle přehnaně a... celý příspěvek >
Vozit bobky netřeba. Existuje spousta pytlovaných substrátů, jejichž vlastnosti jsou kompostu velmi podobné Máte na mysli něco konkrétního? Bohužel jsem při hledání na nic vhodného nenarazila. Nejsem odborník na pěstování plazů. Ale víc bych... celý příspěvek >
Močovina a kravský hnůj, 10.6.2016
Moc děkuji za rady :)
Když už musíte trávník hnojit, proč právě granulovaným hnojem? Bohužel tu není prostor pro vlastní kompost a dovážet sem koňské/kraví bobky by bylo příliš problematické.  a obavy před chemií? Tráva se přece nejí. Není to ani nejlevnější... celý příspěvek >
Moc děkuji za obsáhlou odpověď :)
Vím, že jsme jej aplikovali pozdě, ale bohužel dřív to nebylo možné a než se sthly udělat veškeré práce a připravit trávník na vápnění, tak už byl květen. Nicméně jde o cca 40 - 45m2 travnaté plochy.  Existuje tedy něco jako předávkování... celý příspěvek >
Močovina a kravský hnůj, 9.6.2016
U toho ledku ještě jsem koukala, že má obsah Ca poměrně hodně vysoký. Trávník byl cca před 2 týdny posypán dolomitickým vápencem v téměř maximálním povoleném dávkování. Nemůže v takovém případě aplikace ledku způsobit předávkování?
Močovina a kravský hnůj, 8.6.2016
Děkuji, vyzkouším :)
Další diskuze:  1234  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika