Příspěvky uživatele - 185.129

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Kroucení listů u rajčat - proč?, 14.6.2016
Sovislost s herbicidy považuji za téměř vyloučenou. Pěstuji rajčata ve skleníku i venku. Používám vlastní hnůj, který neobsahuje žádné herbicidy. Loni měla ve skleníku pokroucené vrcholky, venku normální. Letos opět stejná situace. Špatná ze skleníku... celý příspěvek >
Tester PH a chloru, 4.10.2013
chodím na fórum zahrada jen někdy, proto ta prodleva v odpovědi, nicméně jsem se přepočítal, že jsem reklamoval, kupoval jsem ho v TV products a již jasně zjištuji, že oni nechtějí vydat peníze a spoléhají, že se nebudu vyřešení domáhat u soudu,... celý příspěvek >
Tester PH a chloru, 1.9.2013
Ještě opravuji, jelikož tester na obrázku v diskuzi vypadá stejně, ale při bližším pohledu na stupnici vidím, že tento lze zřejmě kalibrovat.  Moc bych tomu ale taky nevěřil.. Ten co jsem koupil neměl možnost kalibrace.
Tester PH a chloru, 1.9.2013
Mám zkušenost, letos jsem si koupil dva tyto digitální testery... a již jsem je vrátil. A znovu jsem si koupil kapkový tester.  Oba testery si měřily co uznaly za "vhodné".  Tedy chlor cca mailinko nad ideální hodnotu, a to stále, i... celý příspěvek >
Modrá skalice ano či ne?, 1.9.2013
Doplnující info k tomuto příspěvku... manželka vám tam tajně dávkuje chlor :-)), nebo se v bazénu nikdo nekoupe,  kombinací, kerou uvádíte nelze zajistit za normálních podmínek čistou vodu. Bazén je cca po týdnu od nalití sava bez chloru, a tedy... celý příspěvek >
PH půdy - jak snížit?, 3.6.2013
Asi je to již neaktuální, ale šlo by použít nějakou slabou kyselinu, vzhledem k ceně rašeliny... To by ale chtělo prokonzultovat se zdatným agrochemikem, ten by poradil jakou kyselinu a koncentraci,???do 5%??  Aplikovat postřikem, půdu v 10... celý příspěvek >
Přehled selektivních herbicidů a výpočty nákladů, 3.6.2013
Tak jsem si dříve stáhnul tabulku a teprv dnes ji otevřel. Nedalo mi toto dílko po zásluze potrestat a celkem jsem se spotil, než jsem našel odkud byl příspěvek :-)). Takže díky za precizně spracovanou tabulku!!! Hned jsem si napsal, co mám v... celý příspěvek >
muchničky, 15.6.2007
Tak to by mě taky zajímalo. Zatím jsem nic nezjistil. Mám stejný problém, takže můžu říct , že odstraněním bažiny by se s největší pravděpodobností nic nevyřešilo. U mě voda není -- potok je půl kilometru,myslím dospělcům stačí vysoká tráva. Vyrojí... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika