Příspěvky uživatele - 97.14

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Kosačka RIWALL RPM 5165 HWM, 14.6.2016
nerobím reklamu, len som k téme o riwalle napísal, že ho mám, a robí si dobre svoju prácu! a táto kosačka splnila účel na ktorý bola vyrobená! a končín
už len dodám že v mojom okolí mám najkrajší trávnik, susedia majú polosuché škarede strniská, a nikoho to netrápi, a ty tu píšeš že si videl niečo niekde...
ja mám svoj kvalitný anglický trávnik, a kosím si ho lacnou kosačkou RIWALL a som s tým maximálne spokojný! neviem prečo by som mal riešiť niečo niekoho cudzieho, prečo by ma to malo zaujímať???  napíš mi jediný dôvod, prečo by ma malo... celý příspěvek >
 mne moja lacná kosačka riwall za 169€ pokosí kvalitn anglický trávnik a tiež vykosí dve záhrad, a môžeš sa tu rozpučiť, nič na tom ty nezmeníš
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika