Příspěvky uživatele - 71.32

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Zahradní krby, 23.6.2016
Děkuji vám všem, takovou kladnou odezvu jsem ani nečekala. Potom hodím fotky sem abych se pochválila co jsem vybrala:) díky!
Zahradní krby, 20.6.2016
Díky moc, už se v tom začínám trochu orientovat. Ty ceny jsou optimální  ? 
Zahradní krby, 17.6.2016
Jaký je rozdíl mezi tím když je vyvlložkovaný a když ne? takže různé materiály jsou určeny na určité způsoby používání? Já jsem tady v tomto začátečník takže vůbec nevím a nesmějte se pokud mám nějaké hloupé otázky.  Poradíte mi ten obchod s... celý příspěvek >
Zahradní krby, 13.6.2016
Zdravím, máme obrovskou terasu, takže na prostoru nezáleží. Nevíte náhodou kam zajít v Ostravě? Tu mám tak nejblíž. Jinak jaký máte materiál? přežije to i na dešti a tak?
Zahradní krby, 11.6.2016
Dobrý den, velmi moc se nám s manželem líbí zahradní krby. Informovali jsme se ve velkých prodejnách ale moc odborného přístupu jsme se nedočkali. Je tu nějkaá dobrá duše, která má kladné zkušenosti s koupí tohoto krbu? případně někdo, kdo by mi... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika