Příspěvky uživatele - 180.138

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Tekutá hnojiva na list, 29.4.2008
Já jsem to takhle už dělala. U některých rajčat se mi ale stalo, že voda, kterou jsem do lahve nalila zmizela strašně rychle - asi myší díry. Vy myslíte, že je škodlivé nejen když jsou mokré listy, ale i když je vlhký povrch půdy? Nevíte proč se... celý příspěvek >
lilie, 14.4.2008
Tak pozor!!! Zásadně lilie netvoří hlízy ale CIBULE. Zeminy má být nad cibulí 2 x výce než je její výška. Výjimku tvoří pouze lilie candidum = bělostná, ta musí mít nad špičkou pouze max. 2 cm.
Přihnojování lilií, 14.4.2008
lilium regale je ta krásná voňavá lilie s úzkými listy, Její květy nádherně voní. Pozor neplést si s lilií candidum - též se jí někdy říká kostelová. Má také trubky, také voní, ale listy má širší a na podzim vytvoří přízemní listovou růžici, kterou... celý příspěvek >
lilie královská, 14.4.2008
Máte jistě na mysli lilium regale - jenom se jí říká královská. Ale stejně jako ostatní lilie i tato na jaře vyrazí ze země, vykvete krásnými bílými zvony, s nádhernou omamnou vůní a na podzim její lodyha také zaschne. Pak je dobré ji opatrně co... celý příspěvek >
Hledám pěstitele lilií, 14.4.2008
Neví někdo z Vás, kde by se na internetu daly najít stránky s fotografiemi lilií našich předních českých liliářů. např. pana ing. Břetislav aMičulky? Děkuji.
Hnojivo na list, 5.4.2008
Poradil by někdo názvy přípravků tekutých hnojiv na list, určené pro lilie? Smí se postříkat i poupata? Děkuji
Tekutá hnojiva na list, 5.4.2008
Našel by se prosím někdo, kdo by mi poradil název některého z tekutých hnojiv na list vhodný pro rajčata?
Chemická ochrana rajčat, 5.4.2008
Ve vašich radách jsem objevila typ na přípravek Zdravé rajče. Postačí tento výrobek na celou vegetaci a pokud někdo víte, řekněte mi, kolik se z toho udělá postřiku. Děkuji.
Jak řezat jabloň Jonagold, 5.4.2008
Děkuji Vám za radu a časem se ozvu, jak to dopadlo.
Jak řezat jabloň Jonagold, 4.4.2008
Bohužel, strom jsem již ořezala, během sezony naroste zase mnoho výhonů. Nemám je tedy vůbec zakracovat? Vystříhala bych jen to co zahuš'tují korunu. 
Zalít lilie?, 4.4.2008
Každou cibulovinu musíte zalít ihned po vysazení a to z toho důvodu, aby zem pěkně vytěsnila prostor kolem cibule a nebyly tam vzduchové kapsy. Půda zalitím pěkně slehne, půda přilne i k tém nejslabším kořínkům a cibulka pak má ty nejlepší... celý příspěvek >
Jak řezat jabloň Jonagold, 4.4.2008
Poradil by mi prosím někdo, jak ořezat jabloň Jonagold. Je asi 7 let stará a pravidelně každý rok brzy zjara ji seříznu všechny letorosty za 3. - 4. očkem. Je to asi moc, protože během sezóny ji naroste mnoho přírůstků a jablíček je jen poskrovnu.... celý příspěvek >
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika