|
Příspěvky uživatele - 114.211
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Močovina a kravský hnůj, 14.6.2016 Děkuji za odpověď :) železo mám od Harmonie a dávkování je uvedeno při zředění 10ml/10l/100m2 na postřik každých 10 dnů. Tak často bychom ho na trávník asi neaplikovali, ale plocha trávníku je pod 50m2, tzn. je to jen na zředění 5ml/5l vody, to asi... celý příspěvek > |  | Bílé flíčky na mladých gladiolách, 14.6.2016  Dobrý den,
na mladých gladiolách (jen naněkterých, ne na všech) se mi objevily zvláštní bílé fleky. Nevíte, co by to mohlo být a jak by se to dalo řešit? |  |
|  | Močovina a kravský hnůj, 14.6.2016 Ano, jde o jetel plazivý a největší problémy jsou s ním až od doby, kdy trávu nelze ponechat delší než 3cm vysokou.
No apokud jde o močovinu, proč s ní nepohnojit na začátku sezony, když ještě zvířata nepouštíte ven? Močovina se vstřebává... celý příspěvek > |  | Efektivní zahrádka, 13.6.2016 U těch měsičních jahod mě zaujal ten přesun na podzim - měla jsem za to, že už znovu nevyrostou a nemá teda cenu se je snažit přezimovat. Pěstujeme obvykle devítku sazeniček v takovém pyramidkovém květináči, ale každý rok na konci sezony jsem je... celý příspěvek > |  | Mšice na sloupovkách, 12.6.2016 A zkusit omezit přístup mravenců, oni si je tam vydržují a hezky se o ně starají, tak je jich tam potom více. |  | Mšice na sloupovkách, 12.6.2016 Potřít/postříkat mýdlovým roztokem (ale obyč mýdlo, ne žádné parfémované sensitiv mýdla), případně mýdlovým roztokem s popelem.
|  | Efektivní zahrádka, 12.6.2016 Vzhledem k tomu, že je sousedka s úspěchem pěstuje navázané do výšky, tak jsem to prostě zkusila, no nepovedlo se :) |  | Odrůda brusinky, 12.6.2016 Zdravím,
máte někdo dobré zkušenosti s nějakou konkrétní odrůdou keřovité brusinky? Ideální by byla odrůda vhodná do polostínu (buď slunko do cca 11:00 nebo ještě by mohla být o kus vedle, kde je slunko ještě o hodinu/dvě déle), případně do téměř... celý příspěvek > |  | Močovina a kravský hnůj, 12.6.2016 Profesionální rozbory jsou poměrně drahé, co jsem tak zkoumala. Chtěla jsem kouknout po nějaké "domácí" sadě, ale podle recenzí jsou to spíš jen vyhozené peníze, což se moc nevyplatí (tím spíš třeba každoročně) řešit u tak malého... celý příspěvek > |  | Efektivní zahrádka, 12.6.2016 Orientace je na východ, z posledního kusu předzahrádky mizí sluníčko cca po 15 - 16:00.
Bejbína jsem ještě neměli, tak jsem zvědavá jestli se jim povede lépe. Průběžné přihnojení či úprava květináče mi problém určitě nedělá, spíš mi šlo o to,... celý příspěvek > |  |
|  | Efektivní zahrádka, 12.6.2016 To vypadá skvěle, děkuji za tip! :) |  | Efektivní zahrádka, 12.6.2016 Jej, vypadla mi tam věta :) to místo na předzahrádce sice je, ale strom o velikosti jabloně se tam určitě nevejde a dýně giganti také ne |  | Efektivní zahrádka, 12.6.2016 Neomezuju to na balkon, protože máme kromě balkonu k dispozici i předzahrádku a ještě je tam kus místa s hlínou, kam by se dalo něco zasadit.
K těm rajčatům - máte na mysli nějaké konkrétní druhy? Slyšela jsem o divokých rajčatech - údajně... celý příspěvek > |  | Močovina a kravský hnůj, 12.6.2016 Moc děkuji za reakci, jsem ráda, že ta úvaha nebyla tak zcestná :) |  | Efektivní zahrádka, 11.6.2016 Malou plochou jsem myslela malou zahradu/balkon. Dýně giganti tedy nejsou úplně vhodnými kandidáty :)
Jinak mi asi nepřipadá na tom nic moc divného, když v dnešní době se běžně pěstuje i ve městech na balkonech a předzahrádkách. Nejde o to,... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|