Příspěvky uživatele - 234.145

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Invázne lienky?, 16.10.2016
Zvláštny zážitok - dnes bolo pomerne teplo a slnečno, tak som vyrazil na kratšiu etápku na bicykli. Medzi dvomi obcami (mená nie sú podstatné) som sa dostal do doslova mraku letiacich lienok (sluníček), ktorých museli byť státisíce, možno milióny.... celý příspěvek >
Když kočky chodí vyměšovat do zahrádky, 20.8.2016 Obsahuje fotku
Mne sa osvedčil tento samočistiaci kontaktný demačkizačný prípravok  Účinnosť je 110-percentná. Po kontakte s ním mačka definitívne stráca chuť na návrat do oblasti kontaktu.       IH
Hrušeň Wiliamsova onemocnění, 2.6.2016
Pri niektorých (mnohých) odrodách závisí kvalita plodov od prostredia (klímy). Postavte Messiho na basketbalové ihrisko a tiež bude pôsobiť neslane-nemastne a LeBron James by mu natrhol r*ť. Ale na Camp Nou by zasa to natrhnutie bolo v opačnom garde.... celý příspěvek >
Buxus - co je to za chorobu?, 2.6.2016
Na ovocniny nejdú. Ale na buxuse sú schopné spraviť holožer. Toto je ten prípad kedy neváhať ani sekundu s použitím chémie. Následky na buxusoch sú totiž esteticky nezvratné. IH
Zimné hrušky, 2.6.2016 Obsahuje fotku
Nojabrskaja (syn. Xenia, Oksana). Východoeurópanka, ktorá si už podmaňuje pomaly celý kontinent. Kvalita sa väčšinou presadí a táto hruška kvalitná naozaj je. Mám ich 2, obe na duli(kdouloni) Adams. Aj na nej je rast pomerne bujný, ale dobre sa... celý příspěvek >
Tsunami, Auroru nebo Radku? Co rodí nejdříve?, 18.6.2015
Kúpte si Leskoru, je odolná na mráz a nepraská, aj keď nie je tak skorá ako Aurora a Tsunami..Tsunami nemám ale videl som ich v predaji a boli dosť popraskané, asi neznáša v období dozrievania dážď.Aurora síce nepraská ale je dosť citlivá na... celý příspěvek >
Bora BO 90610010, 5.4.2015
na pokusném stromě nepředvedla nic zásadního, tudíž jsem ji vyřadil. Mohli by ste nám pán David napísať v čom Vás táto odroda sklamala?Ďakujem.
Marhula na susenie a zavaranie, 25.10.2014
Na Pincot tu moc chvály nebolo, ten by som nekupoval, Kioto je samoopelivá marhula ale jej chuť sa uvádza iba ako dobrá aj keď má krásne červené plody a je veľmi sladká, myslím že to bude odroda vhodná skor na pálenie ako na zaváranie,... celý příspěvek >
Komposter, 29.9.2014
By som to tam nedaval. Ked za lopatu prepadne, hodite to naspat.
Buxus - choroba či škůdce?, 21.9.2014
kedze buxus je husta rastlina a tazko postriekat celu plochu, prosim o radu na systemove pripravky. Co najviac tipov na predavane inseticidy, aby sa dali striedat. Viem o mospilane aktare a to B nejake cislo... Nove. 
Moniliová hniloba, 21.9.2014
Samozrejme, odrody mozu byt citlive na akukolvek chorobu odlisne.
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika