|
Příspěvky uživatele - 140.146
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jaký venkovní ventil (kohout), 10.6.2017 Nezamrznoucí ventil, nebo kohout, je přece jen už jen z fyzikální podstaty blbost. Aby fungoval někde ve venkovním prostředí musel by být něčím, nejspíš odporovou el. spirálou ohřiván aby v něm ta voda nezamrzla...
Proto je abnormálně dlouhý a... celý příspěvek > |  | Odrůdy ořešáku, 10.6.2017 Semenáčů mám dost, dokonce je můžu nazvat plevelnými dřevinami.
(Několik starých vzrostlých ořešáků na samotě u lesa jich vyprodukuje neskutečné množství... A kolega zemědělec si je ode mne bere, někdy i nerad, a sází je na meze nebo na... celý příspěvek > |  |
|  | Odrůdy ořešáku, 10.6.2017 Dík, ale tam jsem se kdysi o Kájovi dozvěděl.
Pak jsem o něm ještě četl v nějakých.pdf. Ale nic konkrétního. Zajímaly by mně nějaké praktické zkušenosti s ním.
Tak mně napadlo, že Ty jako odborník na ořešáky o něm budeš vědět něco... celý příspěvek > |  | Co Vaše réva 2016, 2.6.2016 Letorostů je 7, jen ty 3 jsou menší a jeden na fotce není vidět.Snažil jsem se je vyvázat, aby ty čtyři měly dost prostoru. Odlomit tedy ty menší nebo je nechat a vylomit až později střapce? O úrodu mi letos nejde, nerad bych tím oslabil rostlinu a... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|