Příspěvky uživatele - 140.146

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jaký venkovní ventil (kohout), 10.6.2017
Nezamrznoucí ventil, nebo kohout, je přece jen už jen z fyzikální podstaty blbost. Aby fungoval někde ve venkovním prostředí musel by být něčím, nejspíš odporovou el. spirálou ohřiván aby v něm ta voda nezamrzla... Proto je abnormálně dlouhý a... celý příspěvek >
Odrůdy ořešáku, 10.6.2017
Semenáčů mám dost, dokonce je můžu nazvat plevelnými dřevinami. (Několik starých vzrostlých ořešáků na samotě u lesa jich vyprodukuje neskutečné množství...  A kolega zemědělec si je ode mne bere, někdy i nerad, a sází je na meze nebo na... celý příspěvek >
Odrůdy ořešáku, 10.6.2017
Dík, ale tam jsem se kdysi o Kájovi dozvěděl. Pak jsem o něm ještě četl v nějakých.pdf. Ale nic konkrétního. Zajímaly by mně nějaké praktické zkušenosti s ním. Tak mně napadlo, že Ty jako odborník na ořešáky o něm budeš vědět něco... celý příspěvek >
Co Vaše réva 2016, 2.6.2016
Letorostů je 7, jen ty 3 jsou menší a jeden na fotce není vidět.Snažil jsem se je vyvázat, aby ty čtyři měly dost prostoru. Odlomit tedy ty menší nebo je nechat a vylomit až později střapce? O úrodu mi letos nejde, nerad bych tím oslabil rostlinu a... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika