Příspěvky uživatele - 58.50

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Viržinské růžové, 1.6.2016
Děkuji, na ten Astrachán kouknu. Když jsem to minulý rok určoval, tak jsem ho vyloučil, ale už si nevzpomínám kvůli kterému znaku. K literatuře se dostanu o víkendu, tak to prověřím. PZ 
2 neurčené hrušky, 1.6.2016 Obsahuje fotku
Zdravím, kdyby někdo uměl poradit, měl bych tu na určení 2 staré odrůdy hrušní.  První se nachází v hruškové aleji sázené někdy v 70. letech. Strom má spíše malou a širší korunu. Plody střední až velké, zelenožluté či žluté. Po plodu je... celý příspěvek >
Viržinské růžové, 1.6.2016 Obsahuje fotku
Zdravím, nemáte tu někdo nějakou zkušenost se starým letním jablkem Viržinským růžovým. Jednu letní jabloň mám pracovně určenou právě takto. Jedná se o strom 50-60 let starý poměrně vitální, ale ne nijak mohutný. Plody byly v době nálezu (konec... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika