Příspěvky uživatele - 45.252

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Špatné Ph pro hrušku?, 20.3.2015
Mám pátým rokem hrušku Wiliamsovu. Stromek dostal ke kořenům pařeništní černozem a byl řádně ostříhán jak při výsadbě, tak další roky. Hnojen byl také. Přesto měl přírůstky do max 10-15cm. Poslední roky prakticky žádné. I přes každoroční stříhání,... celý příspěvek >
Kdy postřik proti kadeřavosti v roce 2015, 9.3.2015
Dnes jsem postříkal broskve a hrušky Sulkou extra bez smáčedla na střední Moravě 300m n. m.
Kdy postřik proti kadeřavosti v roce 2015, 3.3.2015
Ještě Pane Alois ted koukám na balení Sulka Extra a na kadeřavost píší 4% a na ostatní ovocné dřeviny 1% koncentraci... a vypíšete 5%...tož nevím, nechci stromy spálit a zničit.
Kdy postřik proti kadeřavosti v roce 2015, 3.3.2015
Děkuji Panu Aloisovi, ted jsem se koukal a jedná se zřejmě o hálčivce, ne vlnovníka. Ale pamatuji si, že někdo loni při dotazu psal že proti němu 100% zabírá na jaře taky Sulka. Loni jsem aplikoval na listy Sanmite a pomohl jen částečně. Sulkou se... celý příspěvek >
Kdy postřik proti kadeřavosti v roce 2015, 28.2.2015
Olomoucko 300m n. m dnes jsem si vzpoměl na broskve a hrušku. Chtěl bych aplikovat v příštím týdnu ještě Sulku proti kadeřavosti a na hrušku proti tuším se ten rozoč jmenuje vlnovník či jak. Je tu někdo z okolí kdo bude také ještě stříkat Sulkou nebo... celý příspěvek >
Hlávky salátu ukousnuté hned u země, 30.1.2015
pokud je larva bílá tak je to larva chrousta ta ráda užírá mladý vysazený salát. Hned jakmile začne hlávka vadnout, lopatkou hluboko vyrýt a po rozhrnutí hlíny tuto larvu objevíte.
Teplota skladování chladnomilných kvasinek?, 16.1.2015
Koupil jsem dosti drahé chlad. kvasinky 13-17C Freddo F3 speciální vyšlechtěného kmene a na obalu je jen "skladujete v chladu". To má být lednice nebo jaká teplota???Chci aby mě vydržely v malospotřebitelských originál uzavřených obalech aspon do... celý příspěvek >
Stavební povolení u 30let staré stavby, 26.12.2014
Zajímá mě, zda se dá obecně zjistit nějak na netu třeba, zda moje hospod. přístavba postavená před cca 30-ti lety je legální, tj. zda z býv. národního výboru předali archiv stav. povolení na nynější vyšší správní obec- měst. úřad. Stavební povolení... celý příspěvek >
Jak donutit prokvasit zbytkový cukr 10,5 Brix?, 21.12.2014
Jistě, ale já nechci víno... Z objemu 180L kvasu, pokud kvas kvasí aspon minimálně, uniká více slyšitelných bublin za minutu, než sotva! cca jen jeden řetězec bublin za minutu CO2, to píši z vlastní x leté zkušenosti... Jablečné kvasy obecně prokváší... celý příspěvek >
Jak donutit prokvasit zbytkový cukr 10,5 Brix?, 21.12.2014
Cca 180L jablečného kvasu o počáteční cuk. 21Brix divokými kvasinkami prokvasilo při cca 17C na zbytkových 10,5Brix. Alkoholovitost kvasu je tedy nyní cca 6%. Ještěmě napadá, že je alkoholovitost o něco vyšší vlivem obsahu sušiny v 180L kvasu, neměla... celý příspěvek >
Nesmrtelná myš v izolačním polystyrenu, 4.12.2014
Tak jsem nachystal i na půdu další dva domečky s ořechy, mrkví a vanilkovým cukrem i do podkroví. Přitom jsem zjistil, že domeček v podkroví přece jen myš navštívila a špičku skrojku klobásy ohlodala mírně zevnitř, takže to nebylo zvenku domečku... celý příspěvek >
Nesmrtelná myš v izolačním polystyrenu, 4.12.2014
Jak jsem psal, jedná se o neobyvatelné podkroví v 1. patře domu a proto jsou stěny které sousedí s vedlejšími obyvatelnými místnostmi zateplené 200mm polyšem. O hmyz se nejedná, je dokonce slyšet jak se po polystyrenu sypou zrnka písku z omítky, když... celý příspěvek >
Nesmrtelná myš v izolačním polystyrenu, 3.12.2014
Hlodá, hlodá a hlodá celé hodiny v kuse! Podkoví je vyklizené, domeček i zrní mám dávno u stěny. Problém je v tom, že myš asi neběhá zvenku u zdi-polystyrenu potaženého lepidlem, ale zdržuje se hlavně ve vyhlodaných chodbách v polystyrenu a pak... celý příspěvek >
Odstranění pachu z beček, 3.12.2014
Vypařit horkou vodou s octem. Ale jen tu na pivo, u ostatních beček je to úplně zbytečná práce, stačí vypláchnout od nečistot a nechat otevřené odkapat a uschnout.
Kdo vlastní destilační přístroj Medienka s olejovou náplní?, 3.12.2014
Třeba protože kotel neumožnuje ohřev tlakovou vodou, neboli dvojplášt je otevřený.
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika