Příspěvky uživatele - 23.10

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Co je to za bylinku?, 29.4.2017 Obsahuje fotku
Dobrý den, dostala jsem bylinku, kterou potřebuji určit. Děkuji
Ledový salát, 12.10.2016
Ledový salát mi na záhoně poslední týdny začal červenat. Co to způsobuje? Ochlazení, déšť? Nebo je to nějaká plíseň? Je zdravotně nezávadné jíst trochu načervenalé listy?
Ředkvičky, 29.9.2016
Dobrý den,  je možné ještě nyní vysázet na záhon ředkvičky? A jakou odrůdu? Je vhodná např. Ria nebo Faraon či Stela? Děkuji.
Čím vyhubit kostřavu?, 25.5.2016
Mohou přípravky jako Pantera QT, Fusilade Forte a Agil Forte při postřiku zasáhnout i vysazené lesní sazenice smrku a neublíží jim?  Mohou se tyto přípravky použít i na likvidaci či retardaci plevelných trav ve školce malých sazenic... celý příspěvek >
Čím vyhubit kostřavu?, 25.5.2016
Prosím, kdo mi poradí. Kolik postřiku potřebuji na ošetření plochy   2 000 m2 vysazených stromků smrku proti třtině křovištní.  Kolik se naředí litrů postřiku z jednoho litru např. Pantery QT. Moc děkuji.    Karel
Jak loupat ořechy, 19.1.2016
Tento pán šíří rozumy ale neumí je vysvětlit-loupá ořechy ve stojanu na vrtačku s vrtačkou/zastavenou/!
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika