|
Příspěvky uživatele - 247.97
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Olej Stihl HP ultra, 29.5.2016 Dobry den pane xx.19.98. Mrzi ma, ze to co pisem posobi umanuto. Tomu co ste napisali som nachylny ČIASTOČNE uverit (bez ironie), lebo :
1. Vase stroje su vyrobene pred viacerymi rokmi, ked vyrobcov este tak vela neterorizovali ekolimity od... celý příspěvek > |  | Olej Stihl HP ultra, 29.5.2016 Na vas asi argumenty nefunguju. Z hladiska svojej psychohygieny postupujete zrejme dobre, len sa zanovito uisťujete sameho seba, ze sa nic nestalo. Ovšem neodbytne mi to pripomina reakciu -násť ročnej blondinky, ktorá si tiez často nepripušťa realitu... celý příspěvek > |  |
|  | Olej Stihl HP ultra, 29.5.2016 Ako ziacik zakladnej skoly som jazdil (z vtedajsej nevedomosti) na velkom skutri na cisty benzin uplne bez oleja. A velmi podobne ako vy, " ...a žádný problémy nebo poškození motoru nebo špatného výkonu jsem nezaznamenal... ". To ovsem... celý příspěvek > |  | Olej Stihl HP ultra, 28.5.2016 Kazdy komercny benzin v ČR a v SR časom degraduje 2T olej primiesany v benzine pre 2T motory. Ale nie su to uslachtile aditiva, co to sposobuju, ale su to BIOGRCE nasilu pridavane do benzinu podla legislativy EU. Pan Standa_hk si asi omylom vybral... celý příspěvek > |  | Motor Tecumseh, 28.5.2016 Honda je stale kvalitny vyrobok, pri normalnom zachadzani vóbec nepotrebuje servisneho technika, preto servisaci na nej nezarabaju a nemaju ich radi. Alebo je to inak?
Ak nedoplnite technicke konkretnosti, budu to iba pivné kecy. Zkušenost... celý příspěvek > |  | Křovinořez na sekání trávy na pozemku, 26.5.2016 Pane Lukáši, zialbohu nemozem dat jednoznacne technicke stanovisko, lebo predajcovia benzinov mlzia pravdu. Ale napriek tomu sa predsa volaco podarilo zistit:
1. Pouzivat premiove benziny Verva alebo V-Power-RACING (t.j. nie obycajny... celý příspěvek > |  | Křovinořez na sekání trávy na pozemku, 26.5.2016 Iba dve nehádave poznámky:
1. Ano, sTrabantem se dá dneska přejet zeměkoule. Ale vyfuk mate vyse 3 metre za sebou a nasmerovany dozadu a a 99,9% jazdy idete vpred a vzduch smrady strhava vzad za vozidlo a navyse sedite v uzatvorenej kukani...... celý příspěvek > |  | Křovinořez na sekání trávy na pozemku, 25.5.2016 Mne by boli rady p..228.77 z 25.5.2016 20:02 boli dost na draka, lebo:
1. Odignoroval okrem ineho napr. smrad zo spaleneho oleja, rev 2taktu,...atd, proste veci na ktorych mi zalezi
2. Aj ked v zasade suhlasim, ze minimalne vibracie na... celý příspěvek > |  | Křovinořez na sekání trávy na pozemku, 25.5.2016 Jasnu odpoved na vase nejasne dohady o udajnej obmedzenosti vykonu, ktore sa mozu vyskytnut davaju jak prakticke skusenosti, tak hrba videi na youtube, pozri napr.:
https://www.youtube.com/watch?v=xGsG20yXO9A
Vsimnite si, ze ten hlucny... celý příspěvek > |  | Křovinořez na sekání trávy na pozemku, 25.5.2016 Ach jo. Minuly rok som kupoval nejake drobnosti na Hondu435 v miestnom zastupeni Hondy, a vsetko bezproblemovo PODLA KATALOGOVYCH CISEL HONDA. Kazdy diel bol omarkovany katalogovym cislom honda, ciarovym kodom a napisom Made in Japan, zrejme z... celý příspěvek > |  |
|  | Křovinořez na sekání trávy na pozemku, 25.5.2016 Predchodzi prispevok zle zaradilo, patri pod prispevok p. Lukáša,.
xx.228.92, z datumu 23.5.2016 22:22
|  | Křovinořez na sekání trávy na pozemku, 25.5.2016 Pane Lukáši, pisete, ze
"Nikde jsem se to nedočetl jestli Honda má nějaký silentblok nebo ne. "
Ak si chcete nieco precitat o AV systeme Hondy435, môžete tak urobit na produktovych strankach vyrobcu, napr. hondastroje CZ. Neberte v potaz... celý příspěvek > |  | Křovinořez na sekání trávy na pozemku, 24.5.2016 Pane Lukáši, je to jednoduche, neriadte nikym v tomto threade. Samozrejme ani mnou. Odznelo tu dost argumentov, zvážte ich, pripadne si overte - aspon na internete. Ak sa da, omakajte si stroj, nechajte si ho nastartovat, ak sa... celý příspěvek > |  | Křovinořez na sekání trávy na pozemku, 24.5.2016 Á, pan ma asi okrem sluchu vypnuty celkovy aj prijem, lebo nereaguje na argumenty.
Nevadi. Stihl je dobra znacka a FS 360 je dobry vyrobok, o tom snad nie je diskusia. Ovsem je to uz docela slusne hebedo pre potreby tazatele. Ozaj ho potrebuje??... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|